17. januar 2019
De to savnede mænd sejlede ud fra Faxe Ladeplads onsdag aften i en lille skydepram, svarende til denne. Manden på billedet har således intet med ulykken at gøre. Modelfoto: Mikael Borre
De to savnede mænd sejlede ud fra Faxe Ladeplads onsdag aften i en lille skydepram, svarende til denne. Manden på billedet har således intet med ulykken at gøre. Modelfoto: Mikael Borre
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De to savnede sejlere er stadig ikke fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to savnede sejlere er stadig ikke fundet
Opdateret 19. maj 2018 kl. 14:02
Faxe - 19. maj 2018 kl. 11:45
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to lokale mænd på 38 og 50 år, der onsdag aften sejlede ud på havet fra Faxe Ladeplads Lystbådehavn formodes at være kæntret i deres lille lave skydepram og siden druknet.

arrow Læs også: Savnet person fundet død i vandkanten ved Faxe Bugt

- Vi indstillede allerede torsdag eftersøgningen ude på havet, for vandtemperaturen er så lav, at de ikke kan have overlevet ret mange timer derude. Mændene er også blevet eftersøgt med hunde og helikopter langs kyststrækningen fra Stevns og sydover, siger politiets vagtchef lørdag formiddag og han tilføjer, at det ikke er sandsynligt, at de to mænd skulle være kommet levende i land for så at forsvinde helt.

Mændene sejlede ud fra Faxe Ladeplads onsdag ved 21-tiden, og omkring midnat forsvandt signalet fra den enes mobiltelefon.

- Jeg så dem inde i havnen før de sejlede ud og tænkte, at de lå meget lavt, faktisk helt nede i vandskorpen, to mand og en hund, i den meget lille båd som bare var 12-14 fod lang, siger Flemming Juel, der er formand for Faxe Ladeplads Havn.

Båden var dermed kun fire meter lang.

- Jeg tog hjem, og jeg havde ikke regnet med, at de ville været sejle ud i den båd. De blev sidst set af nogle kapsejlere ude i bugten, og jeg har ikke set nogen andre sejle rundt derude i dag (lørdag formiddag. red.), siger Flemming Juel.

arrow Den ene forsvundne sejler er fundet død
23. maj 2018 kl. 12:16 Opdateret: kl. 12:14
arrow Der er ikke mere at gøre for at finde sejlerne
22. maj 2018 kl. 12:31 Opdateret: kl. 12:54

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk