26. oktober 2020
»Når jeg ser et rødt flag smælde« blev fremført som fællessang akkompagneret af Sigurd Brønnum på guitar, og socialdemokraternes tre frontkvinder Camilla Meyer, Christina Birkemose og Tanja Larsson sang for. Foto: Torkild Svane Kraft
gallery icon

Se billedserie

»Når jeg ser et rødt flag smælde« blev fremført som fællessang akkompagneret af Sigurd Brønnum på guitar, og socialdemokraternes tre frontkvinder Camilla Meyer, Christina Birkemose og Tanja Larsson sang for. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De røde er klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De røde er klar til kamp
Opdateret 01. maj 2019 kl. 22:05
Faxe - 01. maj 2019 kl. 22:02
Af Morten Chas Overgaard

Den 1. maj er der en lang tradition for at holde kampdag på Vinkældertorvet i Faxe, og i år var ingen undtagelse. Faktisk var kampgejsten næsten til at føle på, og der er tydeligvis nogle politikere, der glæder sig til, at statsministeren udskriver valg.

arrow Læs også: Se alle kandidater i Sjællands Storkreds

- Der skal knokles og kæmpes og solidaritet og fællesskab skal bane vejen for en ny regering i Danmark. For nu har vi altså brug for en ny regering, sagde socialdemokraternes lokale folketingskandidat Tanja Larsson fra talerstolen.

Hun er ikke et fremmet ansigt til 1. maj på Vinkældertorvet, men det er første gang hun taler fra scenen med udsigt til en mulig plads i Folketinget.

- Jeg kommer fra en rød familie, så lige siden jeg var barn, har jeg været med til demonstrationer og holdt første maj. Så det at stå på talerstolen gør mig vildt rørt, men også ydmyg, og kampgejsten er ikke blevet mindre med årene - overhovedet, sagde Tanja Larsson.

Denne netartikel er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og i Sjællandske Næstved torsdag den 2. maj.

I den fulde artikel kan du blandt andet læse, hvorfor journalist og satiriker Sebastian Dorset mener, at komikere er blevet mere troværdige end politikere. Du får adgang ved at købe avisen eller ved at følge linket her: www.sn.dk/kobeavis

arrow På besøg i kampagnekontoret: Alle har brug for et heppekor
10. maj 2019 kl. 16:46 Opdateret: kl. 16:48
arrow 1. maj-talere: Valget handler om velfærd og klima
01. maj 2019 kl. 12:59 Opdateret: kl. 13:43
arrow Modstandere samarbejder for at komme i Folketinget
26. april 2019 kl. 14:48 Opdateret: kl. 14:48
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk