6. august 2021
Jesper Carøe fra Team Faxe Håndbold (tv) takker Per Nyggard fra Danske Bank for den store donation. 

Foto: Torkild Svane Kraft
Jesper Carøe fra Team Faxe Håndbold (tv) takker Per Nyggard fra Danske Bank for den store donation. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske Bank støtter Team Faxe Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank støtter Team Faxe Håndbold
Faxe - 23. juni 2021 kl. 15:58
Af Torkild Svane Kraft

Stor donation: Per Nygaard, der er filialdirektør i Danske Bank i Ringsted, sagde vejen forbi Team Faxe Håndbold forleden - medbringende ikke mindre end 25.000 kr. til klubben.

Det var Danske Bank Haslev Fonden der donerede de mange penge, som Team Faxe Håndbold vil bruge til sommerens håndboldskole der finder sted i første uge i august i Haslev Hallerne.

Håndboldskolen er for de unge spillere, hvilket her vil sige U11, U13 og U15 - og Jesper Carøe fortæller at håndboldskolen, hvori der også deltager spillere fra andre klubber, har ,,indkøbt" trænere udefra, så de mange børn og unge får nogle superdygtige toptrænere hele ugen - men selvfølgelig bidrager Team Faxe Håndbold også med mange hjælpetrænere og andre frivillige.

De store, altså U15, overnatter hele ugen mens ,,de små" møder op om morgenen og tager hjem sidst på eftermiddagen. Alle spillere får en håndbold og en t-shirt, ligesom der er frokost og drikkevarer til alle. Og for dem der overnatter er der naturligvis fuld forplejning.

Selv om der skal spilles en masse håndbold, kommer der også til at foregå mange andre sjove ting, der kan styrke fællesskabet og klubfølelsen - man skal blandt andet en tur i svømmehallen.

Danske Bank Haslev Fonden
Per Nygaard fra Danske Bank, fortæller at Haslev-fonden har mulighed for ret store donationer hvert eneste år, men at det rent faktisk ikke er så tit, at fonden modtager ansøgninger.

Det kan måske skyldes, at der ikke er så mange der har kendskab til fonden, nu hvor Danske Bank er flyttet fra Haslev - men nu er der måske nogle flere der får kendskab til Haslev-fonden.

Danske Bank Haslev Fonden kan yde støtte til sportsforeninger og kulturelle foreninger hjemmehørende i Haslev og nærmeste omegn.

Vil du vide mere om fonden, eller sende en ansøgning kan Per Nygaard kontaktes på mailadressen pny@danskebank.dk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk