17. oktober 2021
Nytårskur 2018 i Venstre Faxe. En veloplagt borgmester, Ole Vive (V) trak linjerne op for den politik, han og resten af flertalsgruppen har tænkt sig at arbejde efter de kommende fire år. Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

Nytårskur 2018 i Venstre Faxe. En veloplagt borgmester, Ole Vive (V) trak linjerne op for den politik, han og resten af flertalsgruppen har tænkt sig at arbejde efter de kommende fire år. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Vi vil det brede samarbejde - alt andet er vandrehistorier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Vi vil det brede samarbejde - alt andet er vandrehistorier
Faxe - 16. januar 2018 kl. 20:52
Af Kathrine Harvey

Venstre Faxe tog tirsdag aften fat på et nyt år med kur for partiets medlemmer. 116 mennesker var mødt op, i år nok især for at høre Faxe Kommunes nyvalgte borgmester, Ole Vive (V) løfte sløret for nogle af de tiltag, flertalsgruppen vil arbejde for at få gennemført de kommende fire år.

Ole Vive tegnede et billede af en ny kurs for kommunen på flere punkter. Der skal for eksempel etableres et plejehjem - muligvis et friplejehjem - mere i Faxe Kommune. Der skal tages fat på Eco Valley-projektet, måske med et helt nyt navn - så der for alvor kan komme skub i salget af erhvervsgrunde.

Der skal etableres en såkaldt wistleblowerordning, og der skal tages fat på normeringerne i institutionerne, for bare at nævne nogle af de punkter, den nye borgmester fremhævede i sin tale til forsamlingen.

Og så var der både kortere og længere udstrakte arme til et bredere samarbejde med de øvrige partier.

Det er nye toner, vil nogle måske sige.

- Vi vil det brede samarbejde - alt andet er vandrehistorier. Det er lige meget, hvor de gode idéer kommer fra, så længe de er gode, og sådan er politik jo, sagde borgmesteren.

Et emne, der med spænding blev lyttet efter af flere af de tilstedeværende, var spildevandsplan og separatkloakering, som især Venstres Erik Rasmussen, der nu sidder i teknik- og miljøudvalget, gik til valg på at få gjort op med.

- Der skal lave en tilbundsgående undersøgelse i den her sag, men vi kommer ikke til at rulle spildevandsplanerne tilbage, og de påbud, der er givet, bliver ikke ophævet. Men vi skal se på separatkloakeringen og konkret have klarlagt, hvordan spildevandet påvirker miljøet, sagde Ole Vive.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk