24. april 2019
Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 75 kilometers køretur for at spille fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 75 kilometers køretur for at spille fodbold
Faxe - 07. januar 2019 kl. 10:15
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Læg den nu indover mand!
Bolden bliver sendt højt ind i feltet, men en forsvarer får sat en frelsende pande på og sender bolden tilbage på midtbanen.

Lørdag eftermiddag bliver der kæmpet om placeringerne på kunststofbanen ved Terslevhallen, men selvom det handler om at vinde, så bliver der ikke tacklet med knopperne først til Sport 24-cup.

- Det handler om at hygge sig, for vi skal jo alle sammen på arbejde på mandag, siger Lene Teistness, der sammen med sin mand Hans Erik Hansen har arrangeret nytårscup i Terslev i ti år - et arrangement, der bliver set frem til hos alle deltagerne.

- Folk kommer jo langvejsfra, og de har deres eget faste bord, og så har vi kort og terninger med, så det plejer at være rigtig hyggeligt, siger Lene Teistness.

De otte hold, der deltager i nytårscuppen er ikke alle sammen lokale, og nogle af dem er kommet helt fra København.

Holdet Unknown United er et af de hold, der kommer fra hovedstaden, og selvom holdet egentlig kun mødes en gang om året til arrangementet, så er der faktisk fem af spillerne, der tager til Terslev hver weekend for at spille kamp.

Andreas Simonsen bor i Gentofte, og selvom han har masser af gode klubber at vælge mellem, så spiller han alligevel fodbold i Terslev.

- Det er i virkeligheden fuldstændig vanvittigt, men det sociale fungerer så godt her i klubben. Man plejer at sige, at der i enhver forening er et røvhul, som man ikke gider at være sammen med, men sådan er det ikke her. Vi har et rigtig godt kammeratskab. Og så er Hans nok også grunden til, at de fleste af os gider at bruge så mange timer på at køre frem og tilbage, siger Andreas Simonsen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved mandag den 7. januar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk