4. august 2021
Så bliver en have da vist ikke smukkere. Foto: Janus Berg
gallery icon

Se billedserie

Så bliver en have da vist ikke smukkere. Foto: Janus Berg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøg egnens nok smukkeste have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøg egnens nok smukkeste have
Faxe - 22. juni 2021 kl. 10:19

Åben Have: Nu har du en unik mulighed for at besøge Berg's Fairytale Garden da de igen holder åben have i havefestivalen i weekenden den 26. og 27. juni.

Den helt fantastisk smukke have ejes af Janus Berg og Kåre Stigel, og den ligger på Olstrupvej 34 midt mellem motorvejen og Vordingborgvej - og skal man køre efter gps, er postnummeret 4690 Haslev.

Der er åbent fra kl. 12 til 17 begge dage. Der er en entre på 50 kr. per person (børn under 18 år har dog gratis adgang).

De første 100 gæster per dag får en goodiebag til en værdi af minimum 80 kr. plus en masse gode rabatkoder til både lokale og større virksomheder så som Veras Verden, Kåre Stigel økologisk Frisør, Pindstrup og Juliana. Alle er også med i en årskonkurrence med flotte præmier.

- Vi er det man kalder en produktions have, vi er i store dele af året helt selvforsynende, og arbejder utroligt meget med at skabe er visuelt smuk have, hvor produktionen er i højsædet, fortæller Janus Berg

I år er der til kommet en skærehave og haven er blevet 700 kvm større hvor hønseriet er udvidet og der er tilkommet et nyt stort flot vagtelhus. Ud over at være selvforsynende avler Janus og Kåre også høns og vagtler som lægger alle regnbuens farvede æg.

Du kan finde Janus og Kåres have på Facebook og Instagram. Søg på @bergs_fairytale_garden eller Bergs Fairytale Garden.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk