26. marts 2019
Flertalsgruppen har tilsluttet sig, at Bente Abrahamsen (DF) overtager formandsposten i Faxe Kommunes beskæftigelses- og integrationsudvalg.
gallery icon

Se billedserie

Flertalsgruppen har tilsluttet sig, at Bente Abrahamsen (DF) overtager formandsposten i Faxe Kommunes beskæftigelses- og integrationsudvalg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bente Abrahamsen overtager Steen Petersens udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bente Abrahamsen overtager Steen Petersens udvalg
Faxe - 12. september 2018 kl. 06:07
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver Bente Abrahamsen (DF), der overtager formandsposten i Faxe Kommunes beskæftigelses- og integrationsudvalg.

arrow Læs også: Opfordrede spansk politi til at skyde: Ingen straffesag mod Steen Petersen

Hun har været medlem af Faxe Byråd siden 1. januar 2014, hvor hun i dag er medlem af senior- sundhedsudvalget, samt socialudvalget. Og hendes menige post i socialudvalget vil på byrådsmødet torsdag aften blive tildelt Steen Petersen (DF), der som følge af skyd-for-at-ramme udtalelsen, har måttet trække sig som formand for beskæftigelses- og integrationsudvalget.

- Det sker ikke med min gode vilje, men jeg må tage flertalles beslutning til efterretning, siger Steen Petersen til Sjællandske Medier.

- Det var formålstjenstligt, at vi lavede denne rokade. I DF har vi stadig vores velkendte holdninger. Vi er kritikiste overfor specielt muslimsk indvandring til Europa. Steen Petersen-sagen drejede sig om, at man skal bruge de fornødne midler imod ulovlig immigration eller indtrængen. Steen Petersen fik formuleret sig lidt uheldigt, men grundprincippet er uændret, siger Eli Jacobi Nielsen, der er Dansk Folkepartis gruppeformand i Faxe Byråd.

Sjællandske Medier ville gerne have talt med Bente Abrahamsen i anledning af, at hun nu skal være formand for beskæftigelses- og integrationsudvalg.

Det havde hun desværre ikke tid til, da hun var på arbejde.

Bente Abrahamsen har boet i Faxe Ladeplads siden 1976, og ved Sjællandske Mediers interview i anledning af hendes 60 års fødselsdag 18. juni 2016, fortalte hun, at hun brænder for social- og sundhedsområdet:

- Jeg vil meget gerne have, at dem der har opbygget vores danske samfund får det godt, når de bliver pensionister. Fordi det er dem, der har sørget for, at vi har den velfærd, vi har i dag, sagde hun.

Bente Abrahamsens vej ind i politik gik gennem Islamisk Bank, hvor direktøren Arne Nødgaard, der var folketingsmedlem for Venstre, introducerede hende for hans bror Poul Nødgaard, der var valgt for Fremskridtspartiet.

- De skulle samle underskrifter til det her nye parti. Så begyndte jeg at interessere mig for politik, og det blev hos Dansk Folkeparti, fortalte Bente Abrahamsen, der var med til at samle underskrifterne for at gøre Dansk Folkeparti opstillingsegnet, da partiet blev stiftet i 1995, sagde hun.

Og som folketingskandidat i Præstø-kredsen fik hun 2.247 stemmer ved valget i 1998.

Bente Abrahamsen er uddannet i Finansieringsinstituttet for Industri og Håndværk og hun har været i Sparekassen SDS.

Siden er hun kørt til Nyropsgade hos Dansk Landbrugs Realkredit, hvor hun låner penge ud til landmænd i Nordjylland.

Bente Abrahamsen har desuden været formand for pårørenderådet på Hylleholtcentret og medlem af Anna Hardenberg Logen i Haslev, hvor cirka 70 kvinder laver humanitært arbejde.

arrow Debat: Spørgsmål til Thulesen Dahl
21. september 2018 kl. 12:37 Opdateret: kl. 12:37
arrow Intens debat om ny integrationsformand
14. september 2018 kl. 15:36 Opdateret: kl. 15:36
arrow Bølgerne gik højt på byrådsmødet
14. september 2018 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk