24. november 2017
Årets første nye kartofler fra Kildemarksgaarden ved Haslev er kommet under kærlig behandling hos køkkenchef Anders Holst Nielsen på Rønnede Kro. Foto: Rønnede Kro
Årets første nye kartofler fra Kildemarksgaarden ved Haslev er kommet under kærlig behandling hos køkkenchef Anders Holst Nielsen på Rønnede Kro. Foto: Rønnede Kro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets første guldklumper er guf for kroens gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første guldklumper er guf for kroens gæster
Faxe - 17. maj 2017 kl. 16:42
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du vil betale 100 kroner kiloet, så er Jesper Hansen villig til at kravle ud under fiberdugen og grave dem op til dig.

Årets første kartofler fra Kildemarksgaarden på Teestrupvej lige uden for Haslev blev solgt tirsdag. Ét kilo til Rønnede Kro.

- Vi får så meget, vi kan fra Kildemarksgaarden, så i dag købte vi et kilo af de nye kartofler. De skal indgå i vores forret med kammusling, fortæller køkkenchef på Rønnede Kro, Anders Holst Nielsen.

- Og i morgen henter vi to kilo mere, tilføjer han.

- Faktisk solgte vi et halvt kilo til en kunde, der tilfældigt kom forbi, da Jesper var ude under dugen i dag. Men det er også lige nu, de er klar til at spise, forklarer Trine Hansen.

Hun og Jesper driver Kildemarksgaarden og har ventet med længsel på varmen.

- Det hele er klar. Men venter på varmen. De fleste kartofler er på størrelse med pinoccio-kugler og radiserne ganske små. Men når varmen kommer, så går det hurtigt, tilføjer Trine Hansen.

Små eller ej, så var der altså både radiser, kartofler og romaine-salat i den bestilling, Rønnede Kro hentede tirsdag.

- Og rabarber, som vi bruger i desserten, tilføjer Anders Holst Nielsen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge onsdag 17. maj og i Sjællandske Næstved samme dag.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk