13. december 2018
Vi har fået lov at bringe dette åbne brev fra Kim Christiansen, en nær ven af Adams familie. Adam døde natten til torsdag efter knap to uger i kunstigt koma efter at have indtaget det narkotiske stof MDMA. Arkivfoto: Henning Gøtz
Vi har fået lov at bringe dette åbne brev fra Kim Christiansen, en nær ven af Adams familie. Adam døde natten til torsdag efter knap to uger i kunstigt koma efter at have indtaget det narkotiske stof MDMA. Arkivfoto: Henning Gøtz
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent brev efter Adams alt for tidlige død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent brev efter Adams alt for tidlige død
Faxe - 16. februar 2018 kl. 17:12
Af Kim Christiansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi har fået lov at bringe dette åbne brev fra Kim Christiansen, en nær ven af Adams familie. Adam døde natten til torsdag efter knap to uger i kunstigt koma efter at have indtaget det narkotiske stof MDMA.

arrow Læs også: Indlæg om MDMA: Afviser kritik af kommunalt støttet hjemmeside

Hvad nu? Det er overvældende med alle de tilkendegivelser som strømmer ind i denne tid.

Og mange vil gerne vise deres medfølelse og udtrykke deres dybeste respekt for familien.

Vi ved alle at den er værdsat, og familien gerne vil have ro til at være sig selv og være en familie for hinanden i denne tid.

Jeg har udtalt mig i diverse medier for at skåne familien, men også for at der ikke skulle være rygter om, hvad der skete og ikke skete.

Vi skal alle huske på, at der i dette forløb ikke har været pres fra vennerne i Adams omgangskreds, de kendte alle hinanden godt og er alle gode drenge. Adams brødre har måske brug for at man viser respekt for deres bror og for alle de mennesker som kendte Adam som den fantastiske dreng han var og stadigvæk er.

Der er flere der spørg efter et sted hvor man kan lægge en blomst for at mindes Adam. Dette er en flot tanke og de mennesker som kender Adam, hans venner og klassekammerater vil helt sikkert finde et sted, så snart de har fået ro til at tænke igen, vi andre kan blot være her tilstede og fortælle vores børn, at dette ikke må gentages igen.

Husk på at Adam udover sine forældre også har tre søskende, som alle skal have et liv igen. Og Adams største ønske ville være, at vi hjælper dem godt videre nu når han ikke kan.

Min opfordring til medierne er, at man ikke kontakter familien for udtalelser. Jeg er 100% sikker på, at såfremt de en dag har lyst til at sige noget så tager de kontakt til jer. Ingen kendte Adam bedre end hans mor, far og søskende, og derfor skal de have lov til at fortælle hans historie selv.

Tak til de journalister som har respekteret dette og tak til alle som har taget så godt hånd om deres datter og sønner i denne tid og forsat gør det.

Adam, du fik virkelig vist mig, hvor stærk en person du var. Vi skal nok passe på dine søskende for dig.

arrow 32-årig muligvis død efter indtagelse af MDMA
19. februar 2018 kl. 15:43 Opdateret: kl. 15:44
arrow 19-årig sigtet for salg af stoffer til piger med MDMA-symptomer
18. februar 2018 kl. 07:19 Opdateret: kl. 07:20
arrow Uvidenhed om indhold og koncentration kan gøre MDMA farligt
17. februar 2018 kl. 12:38 Opdateret: kl. 12:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk