11. december 2019
Den 79-årige blev dømt ved retten i Næstved sidste år, og torsdag fik han så strafudmålingen. Foto: Carsten Lysdal
Den 79-årige blev dømt ved retten i Næstved sidste år, og torsdag fik han så strafudmålingen. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 79-årig mand voldtog sin søster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

79-årig mand voldtog sin søster
Faxe - 05. januar 2019 kl. 15:41
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommeren 2017 besøgte en 79-årig mand fra en by i Faxe Kommune sin jævnaldrende søster på et plejecenter i kommunen, og det besøg endte sidste år i retten.

Under besøget tog den 79-årige nemlig søsteren med ind på hendes værelse, hvor han tog tøjet af både sig selv og søsteren, der er delvist lammet på grund af flere hjerneblødninger og Parkinsons sygdom.

Den 79-årige lagde sig i sengen sammen med søsteren og begyndte at kysse hendes bryster, og herefter slikkede han hendes kønsdele og stak både sine fingre og en spraydåse op i hende, hvilket resulterede i sigtelsen, der lød på voldtægt uden samleje.

Under retssagen nægtede den 79-årige mand sig skyldig i anklagerne, men der var indkaldt flere vidner i sagen, ligesom den 79-åriges søster blev videoafhørt, og retten kendte efterfølgende den 79-årig skyldig i voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Selvom den 79-årige allerede blev kendt skyldig sidste år, skulle der en mentalundersøgelse til, før dommeren kunne tage stilling til strafudmålingen.

Torsdag lå det så fast, at straffen kommer til at være ambulant behandling på psykiatrisk afdeling, hvor den 79-årige skal møde op fast i en periode på maksimum tre år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk