11. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 59-årig blandede sig i politiets arbejde: - Politiet er debile og inkompetente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

59-årig blandede sig i politiets arbejde: - Politiet er debile og inkompetente
Faxe - 22. april 2021 kl. 08:46
Af Cecilie Hänsch

En 59-årig mand fra Faxe valgte at blive væk, da retten skulle tage stilling til hans opførsel en aprilnat for to år siden. Det endte med en bøde.

Hvis man møder politiet, så er det bedste råd nok at lade betjentene udføre deres arbejde i fred. Det ved en nu 59-årig mand sikkert godt, men han havde altså glemt det natten til 10. april 2019 lige på den sene side af midnat på Conrads Vej.

Af anklageskriftet fremgår, at den 59-årige tiltales for at overtræde straffelovens paragraf 119 stk. 4 ved at "have lagt hindringer i vejen for politiets arbejde ved at optræde råbende og hånende samt - på trods af flere påbud - ikke at efterkomme politiets anvisninger på stedet om ikke at blande sig i en konkret opgaveløsning.

Herunder at holde afstand, idet han blandt andet ringede til en impliceret person, selvom politiet havde tilkaldt en forhandler på stedet, der skulle foretage kommunikationen med denne person.

Lige som han råbte »Politiet er debile og inkompetente«, samt »Du skal ikke bestemme, hvor jeg skal være, så jeg går udenom« - eller lignende, og herefter at have modsat sig sin anholdelse, idet han holdt sig selv i hænderne, så politiet ikke kunne ilægge ham håndjern.

Både anklager og dommer var sådan set klar til at bruge de afsatte halvanden time på sagen i retssal syv i Retten i Næstved onsdag eftermiddag.

Men det tog kun to minutter at afsige dommen. Den 59-årige mand var nemlig på arbejde og havde tidligere onsdag ringet til anklageren for at melde forfald.

- Hvis kan ikke møder, men kan acceptere bøden, så lander vi den bare der. Med en bøde på 1500 kroner, konstaterede dommer Anders Martin Jensen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk