11. december 2017
En 49-årig mandlig gæst på Lægårdens Camping i Vemmetofte ved Karise blev mandag overfaldet af tre mænd, som slog ham med baseballbat og knytnæver. Motivet til overfaldet kender politiet endnu ikke.
En 49-årig mandlig gæst på Lægårdens Camping i Vemmetofte ved Karise blev mandag overfaldet af tre mænd, som slog ham med baseballbat og knytnæver. Motivet til overfaldet kender politiet endnu ikke.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 49-årig tæsket med baseballbat på campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

49-årig tæsket med baseballbat på campingplads
Faxe - 08. august 2017 kl. 15:16
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring klokken 16.00 mandag eftermiddag blev en 49-årig mandlig gæst på Lægårdens Camping i Vemmetofte overfaldet af tre mænd, der slog ham med baseballbat og knytnæver.

- Manden er daglig gæst på campingpladsen, og han sad og drak en øl med nogle venner, da de tre mænd passer ham op og begynder og slå ham. Han bliver slået i ryggen med baseballbattet og i hovedet med knytnæver, og så skulle der også være taget kvælertag på ham, siger Peter Larsen, politikommissær ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Han oplyser, at den forurettede og i hvert fald den ene af de tre gerningsmænd kender hinanden i forvejen, og der var vidner til episoden. De tre overfaldsmænd kørte fra stedet i en sort bil.

- Vi har navn og kontaktoplysninger på den ene af mændene, så ham skal vi ud og tale med. Vi opfordrer dog til, at de tre gerningsmænd selv henvender sig til politiet, siger politikommissæren.

Politiet ved endnu ikke, hvad der kan ligge til grund for overfaldet, men man arbejder på at få klarhed over, hvad motivet har været.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk