24. januar 2021
Selvom branden var relativt udramatisk, så måtte politiet alligevel ud til stedet, hvor en ophidset 44-årig mand fra Serbien erkendte at have påsat branden.Foto: Morten Chas Overgaard
Selvom branden var relativt udramatisk, så måtte politiet alligevel ud til stedet, hvor en ophidset 44-årig mand fra Serbien erkendte at have påsat branden.Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 44-årig fængslet og udvist for påsat brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

44-årig fængslet og udvist for påsat brand
Faxe - 08. august 2020 kl. 13:30
Af Morten Overgaard

Torsdag eftermiddag måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i en skurvogn i Roholte - en brand der kostede en 44-årig mand fra Serbien en fængselsdom.

- Da vi kom ud til stedet, var der ild i et skur og en båd, der stod opad skuret. Branden i sig selv var sådan set rimelig uskyldig, og slukningen var overstået på 15-20 minutter, fortæller indsatsleder hos Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i Faxe, Peter Liebst, der dog alligevel måtte have assistance fra politiet.

På stedet stod nemlig en voldsomt ophidset, 44-årig mand fra Serbien, der viste sig at have startet branden, fordi han mente, at hans arbejdsgiver skyldte ham penge for noget arbejde, han havde udført.

Politiet tog den 44-årige med, og fredag formiddag blev han fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Næstved.

Der var ingen personer i skuret, da den 44-årige startede branden, og det var han Ifølge anklager Morten Gim Hvergel også godt klar over. Den 44-årige erkendte at have startet branden, og grundlovsforhøret kunne dermed afgøres med en straksdom.

Den 44-årige, der har opholdt sig relativt kort tid i landet, blev idømt seks måneders ubetinget fængsel, og når han er færdig med at afsone sin dom, bliver han udvist af Danmark med et indrejseforbud, der gælder i seks år.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk