18. oktober 2018
Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Buon compleanno, Gitte!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Buon compleanno, Gitte!
Faxe - 12. december 2017 kl. 14:06
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Buon compleanno, Gitte! og Herzlichen Glückwunsch, Gitte! lød et par af gloserne tirsdag formiddag på Haslev Privatskole, hvor tæt på samtlige 407 elever og skolens 70 ansatte var samlet for at ønske skoleder Gitte Fuglsang Kehl tillykke med hendes 60 års fødselsdag.

Hver klasse havde lavet en videohilsen til hende, hvor kreativiteten gik i mange retninger fra bogstaver på karton, til elever der lå ude på græsset og formede »60 år«, et syngende luciakor i hvide kjoler og skjorter og en klasse der først krøb sammen på gulvet og så sprang op med flag i hænderne.

Videohilsnen var lavet til receptionen om eftermiddagen for forældre og andre gæster. Men den skulle selvfølgelig også vises for alle eleverne, som så den før Gitte Fuglsang Kehl »pludselig« kom gående ned ad gangen foran den store samlingssal....

- Surprise!!! skreg alle elever og ansatte, da hun nåede frem.

- Det er meget mærkeligt for mig, at jeg i dag er blevet 60 år. Jeg syntes, at når man bliver 60 år, så er man rigtig, rigtig gammel, men sådan føler jeg mig slet ikke. Det er først når man over 100 år. Det er så dejligt at få lov at holde fødselsdag sammen med jer, sagde Gitte Fuglsang Kehl, og så blev der sunget for hende.

Der er fødselsdagsreception for Gitte Fuglsang Kehl på Haslev Privatskole i dag fra klokken 15 til 17.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk