13. december 2018
- Meny, som skal være Vestsjællands fødevaremarked nummer et, trækker folk til Kalundborg, som tidligere kørte i retning mod Holbæk eller Slagelse for at købe ind, siger købmand Peter Egebæk. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

- Meny, som skal være Vestsjællands fødevaremarked nummer et, trækker folk til Kalundborg, som tidligere kørte i retning mod Holbæk eller Slagelse for at købe ind, siger købmand Peter Egebæk. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre år om at toptune Meny i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre år om at toptune Meny i Kalundborg
Erhverv - 23. februar 2018 kl. 07:00
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Meget store investeringer i Meny i Kalundborg har ført til en tredobling af omsætningen.

Det store varehus på Nørre Allé i Kalundborg var kørt helt ned, da Peter Egebæk overtog det det 31. marts 2015.

Der var behov for massive investeringer, og medio maj 2015 gik varehuset med i Meny-kæden. Fra dengang til nu er der investeret et pænt stort to-cifret millionbeløb i forretningen, som til gengæld har tredoblet omsætningen.

- Netop på grund af de nødvendige investeringer og store engangsinvesteringer er der ikke tjent de store penge endnu, fortæller Meny-købmand Peter Egebæk, som har satset på at gennemføre store engangsinvesteringer for at trække fødevarehuset op på et højere niveau.

Han slår fast, at Meny i Kalundborg i dag er »toptunet« og klar til økonomisk vækst, og købmanden siger samtidig, at udviklingen af Meny aldrig må stoppe.

- Meny-konceptet kræver, at man opfylder en række betingelser, og det gør vi selvfølgelig. Men vi har fået meget ekstra som vores bageri Rug, der bruger lokalt mel fra Mejnerts Mølle. Vi har også en pølsemager, højkvalitets is, masser af sunde og nemme convenience-retter, siger Peter Egebæk, som i samarbejde med fødevarehusets vinchef Carsten Kronborg netop har oprettet M-Wine, som er Meny-forretningens egen vinklub med egen vinimport, smagninger og mere.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/305/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten