13. maj 2021
Jacob Aabroe, projektleder på DTU Link (t.h.) ses her sammen med Rasmus Rode Mosbæk fra virksomheden Hybrid Greentech, som er en af de virksomheder, der allerede har taget imod tilbuddet fra DTU Link.
gallery icon

Se billedserie

Jacob Aabroe, projektleder på DTU Link (t.h.) ses her sammen med Rasmus Rode Mosbæk fra virksomheden Hybrid Greentech, som er en af de virksomheder, der allerede har taget imod tilbuddet fra DTU Link.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Små virksomheder har nu adgang til DTU-forskere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Små virksomheder har nu adgang til DTU-forskere
Erhverv - 08. november 2018 kl. 05:24
Af Tekst: Anders Spanggaard Foto: Kenn Thomsen

Ude i nogle af de mange små og mellemstore virksomheder (SMVer), som kendetegner det sjællandske erhvervsliv, har man måske nok en fordom eller to, om at forskere er sådan nogle mennesker, som sidder oppe i deres elfensbenstårne og er umulige at komme i nærheden af for almindelige mennesker. Det skal projektet DTU Link lave om på. Døren er slået op på vid gab på Risø ved Roskilde, så SMVer og forskerne fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) kan komme i kontakt med hinanden.

- Ja, vi satte faktisk et skilt op med teksten »Vi vil gerne forstyrres« for at markere, at det er helt i orden at komme ind til os her i bygning 108 på DTU Risø Campus, fortæller Jacob Aabroe, som er projektleder i DTU Link.

I nummer 108 er der indrettet kontorer, hvor forskere og virksomheder kan arbejde sammen og omkring halvdelen af bygningen er optaget af et stort åbent rum, hvor der i den ene ende er en køkkenafdeling med en meget iøjnefaldende fancy kaffemaskine.

- Vi går efter at lave de gode matches. Og det kan sagtens begynde med, at folk udefra bare kommer herind for at hilse på og drikke en god kop kaffe. Så får vi jo en mulighed for at finde ud af, om vi kan hjælpe folk med noget, lyder det fra Jacob Aabroe.

DTU Link er etableret i samarbejde mellem DTU, Væksthus Sjælland, Roskilde Kommune og Region Sjælland. Ifølge Jacob Aabroe kan DTU dække stort alle områder, der har noget med teknologi at gøre. O

Jacob Aabroe oplyser, at projektet kan matche virksomheder med forskere fra hele DTU's portefølje. Han forestiller sig også, at projekt DTU Link kan blive en katalysator for helt nye samarbejder mellem studerende og virksomheder i Region Sjælland.

Interesserede kan læse mere om DTU Link på www.link.dtu.dk eller kontakte Jacob Aabroe på tlf. 4480 5088.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?