26. maj 2020
Ved opgaven i Taarbæk var Environment Solutions i samarbejde med Barslund A/S, og det er en af de cases, som Environment Solutions nu bruger i markedsføringen over for byggefirmaer. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ved opgaven i Taarbæk var Environment Solutions i samarbejde med Barslund A/S, og det er en af de cases, som Environment Solutions nu bruger i markedsføringen over for byggefirmaer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerne kan hjælpe byggeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerne kan hjælpe byggeriet
Erhverv - 14. maj 2020 kl. 12:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Ulrik Reimann

Firmaet Environment Solutions har slået sig op på No­Floods-løsninger - udlægning af store og lange vand­slanger som midlertidig beskyttelse imod oversvømmelser. Produktet NoFloods Barrieren, der produceres og testes i Kalundborg, betegnes af medejer og partner, Anders Philipsen, som den mest effektive løsning på markedet til beskyttelse mod oversvømmelse i stor skala.

- Vi har nu udviklet en ny anvendelse for vores produkt, hvor den samme teknologi kan anvendes i vådområder, så byggebranchen kan bygge tørt. Det kan sikres ved, at vores slanger lægges ud i det våde miljø, som derefter pumpes tørt.

Klar med kampagne

Anders Philipsen fortæller, at Environment Solutions har flere gode cases at vise frem for byggebranchen, og firmaet sætter nu gang i en marketingkampagne over for udvalgte firmaer i byggebranchen. Kampagnen vil indeholde cases fra Hvidovre (omlægning af strand), Taarbæk (tørlægning før ny rørføring) og fra Australien, hvor et kabel til en vindmøllepark skulle krydse en sø. Her blev slangerne lagt ud, søen blev tømt, kabelarbejdet blev klaret, og så blev søen fyldt op igen.

Den nye anvendelse af NoFloods-løsningerne vil, hvis byggebranchen tager godt imod den, kunne medvirke til en bedre ordre- og omsætnings-spredning hen over årets måneder for Environment Solutions:

- Det skyldes, at byggeri kører planlagt hele året, mens oversvømmelser har det med at komme uventet, siger Anders Philipsen, som i øvrigt stammer fra Kalundborg.

Kostbare ødelæggelser

Environment Solutions oplyser, at markederne både herhjemme og flere steder i udlandet har taget godt imod NoFlood-løsningerne, der mange gange har bevist deres værd og forhindret store og kostbare ødelæggelser som følge af oversvømmelser.

Med NoFloods Barrieren kan fire til otte personer på fire timer udlægge en kilometer effektiv beskyttelse mod oversvømmelser, der beskytter mod op til 80 centimeter vand. Hvis den samme opgave skal løses på samme tid med sandsække, skal der bruges omkring 2000 personer, har Environment Solutions regnet sig frem til. Det vil sige, at ved at bekæmpe vand med vand, anvendes kun 0,5 procent af de resurser, man anvender ved brug af sandsække.

NoFloods kan også anvendes til midlertidig opbevaring og indkapsling af store mængder overfladevand, spildevand, olie eller anden forurening, og Environment Solutions kalder NoFloods »verdens nok mest omkostningsbesparende løsning til beskyttelse mod oversvømmelser«.

Teknologien bag NoFloods er baseret på mere end 15 års erfaring med at håndtere oversvømmelser og naturkatastrofer, og der er udviklet et udvalg af oversvømmelsesbarrierer (NoFloods Pro/Semi-Pro/Basic), der er tilpasset de forskellige situationer, man kan blive konfronteret med.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?