21. september 2019
Søren Hovmand, direktør, Hovmand A/S siger, at virksomheden gennem digitaliseringen har udviklet et effektivt salgsværktøj. Foto: Anders Ole Olsen
Søren Hovmand, direktør, Hovmand A/S siger, at virksomheden gennem digitaliseringen har udviklet et effektivt salgsværktøj. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællandsk virksomhed vinder regeringens nye digitale pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællandsk virksomhed vinder regeringens nye digitale pris
Erhverv - 21. marts 2019 kl. 05:57
Af Anders Spanggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første vinder af regeringens nyoprettede pris, Årets Digitale SMV:Omstilling er virksomheden Hovmand A/S fra Sorø. Virksomheden sælger løftevogne og kæmpede tidligere med et meget forklaringstungt produkt. Nu er det ved hjælp af en specialproduceret app, som er inspireret af Pokemon Go, muligt at skræddersy det helt rigtige produkt til kunden blot ved et tryk på en knap.

App'en har effektiviseret salgsprocessen og de interne arbejdsgange markant. Hovmand A/S er nytænkende i deres brug af såkaldt 3D (tredimensional) og AR (Augmented Reality), så produktet nu kan præsenteres visuelt i kundens egne lokaler.

Direktør Søren Hovmand fra Hovmand A/S glæder sig naturligvis over prisen:

- Anerkendelse betyder meget for en mindre virksomhed som vores. Det har krævet et stort arbejde at nå hertil, men det har været det hele værd. Vi har gennem digitaliseringen udviklet et effektivt salgsværktøj, som fungerer som en vækstmotor, der skal gøre det muligt at nå vores høje omsætningsmål for 2022, siger direktør Søren Hovmand.

Læs mere i ErhvervsAvisen Sjælland.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten