2. marts 2021
ARKIVFOTO 2006 af Klaus Riskær Pedersen sammen med sine sønner Frederik og Christian-- Den fallerede tidligere finansjonglør Klaus Riskær Pedersen vil forsøge at gøre et comeback som valutaspekulant og aktieinvestor. (Foto: Jeanne Kornum/Scanpix 2011)
ARKIVFOTO 2006 af Klaus Riskær Pedersen sammen med sine sønner Frederik og Christian-- Den fallerede tidligere finansjonglør Klaus Riskær Pedersen vil forsøge at gøre et comeback som valutaspekulant og aktieinvestor. (Foto: Jeanne Kornum/Scanpix 2011)
Foto: Jeanne Kornum /Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Riskær forsøger comeback som spekulant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Riskær forsøger comeback som spekulant
Klaus Riskær, der håber på snarlig løsladelse, genoptager sit virke som finansjonglør
Opdateret 07. december 2011 kl. 13:23
Erhverv - 07. december 2011 kl. 06:16
Af Ritzau
Den fallerede tidligere finansjonglør Klaus Riskær Pedersen vil forsøge at gøre et comeback som valutaspekulant og aktieinvestor.

Dagbladet Børsen skriver, at comebackforsøget sker i regi af selskabet Reboot ApS, der er ejet af Riskærs tre sønner, Frederik, Christian og Kristoffer.

De har indgået en aftale med Klaus Riskær Pedersen om, at han skal forestå den strategiske og forretningsmæssige udvikling af selskabets og datterselskabers projekter.

Blandt de nyeste tiltag er valutaspekulation, handel med aktier og investeringer i renteinstrumenter, fremgår det af regnskabet for Reboot ApS.

Den bedrageridømte Klaus Riskær forventer ifølge Børsens oplysninger, at han kan gøre sig fortjent til en udslusning fra fængselscellen allerede til februar.

Oprindeligt søgte Riskær om udslusning fra Sdr. Omme per 4. oktober, hvor han havde afsonet halvdelen af sin straf på seks års fængsel.

Men han modtog ifølge egne oplysninger afslag med henvisning til, at politiet var i gang med at efterforske grundlaget for en ny straffesag.

Foruden den nye straffesag har det også spillet ind, at Klaus Riskær under udgang i strid med reglerne tog til såvel London som Ibiza for at holde ferie og for at gennemføre forretningsmøder, skriver Børsen.

I november valgte Bagmandspolitiet at tiltale Riskær for groft skyldersvig og for i strid med sin rettighedsfrakendelse at have styret sine virksomheder fra cellen.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?