18. oktober 2019
Tv-biler og slamsugere udgør bilparken hos Rico?s TV-Inspektion, og virksomheden har fem af hver. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Tv-biler og slamsugere udgør bilparken hos Rico?s TV-Inspektion, og virksomheden har fem af hver. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rico tv-inspicerer kloakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rico tv-inspicerer kloakker
Erhverv - 27. juni 2019 kl. 06:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tekst og foto:
Kaj Ove Jensen

I løbet af de seneste fire år har Rico's TV-Inspektion rundt regnet fordoblet mandskabet og omsætningen. Mens den faste stab tidligere bestod af seks mand, inklusive ejeren, er den nu gradvist vokset til 11 mand.

Virksomheden beskæftiger sig primært med tv-inspektion af kloaksystemer og i mindre grad også slamsugning.

Samtidig med at mandskabet er udvidet, er bilparken også vokset. For cirka fire år siden var der tre tv-biler og en lille slamsuger. Siden er der kommet yderligere to tv-biler og fire store slamsugere.

Det giver 10 biler til de 10 ansatte.

- Jeg er også selv ude at køre i hvert fald en gang om ugen, når der er ferie, sygdom og akutte opgaver, fortæller Rico Christensen.

Han måtte også selv springe til, da han ellers lige havde lagt sig til rette for at se anden halvleg af EM-kvalifikationskampen Danmark-­Irland fredag aften den 7. juni. Alle medarbejderne havde fået spisebilletter til Skvulp-festivalen i Holbæk. Opkaldet kom fra Parken, hvor landskampen blev spillet. Det var dog ikke kampen, han blev inviteret til.

- En køkkenbrønd var stoppet til, så jeg måtte ind og suge, spule og skylle, fortæller Rico Christensen.

Det var ikke tilfældigt, at der blev ringet til Nr. Jernløse, for fra omkring årsskiftet har virksomheden haft en fast aftale med Parken.

Den kom i stand, da Rico Christensen ringede for at ville genoptage et ­sponsorat efter en pause, og Parken stod og manglede et firma til almindelig vedligeholdelse og til at inspicere kloaksystemerne hele vejen rundt.

- Vi har klaret Tribune A, og i sommerpausen tager vi fat på Tribune B, forklarer Rico Christensen.

Den største omsætning hentes dog hos entreprenørfirmaer med Per Aarsleff A/S og M.J. Eriksson A/S som de største kunder.

- I 2018 havde vi en omsætning på 5,6 millioner kroner fra Aarsleff. Før firmaet renoverer kloakkerne med strømpeforing, gør vi dem klar ved at inspicere og fjerne rødder og aflejringer. Vi kører hver dag med et sæt, som er en tv-bil og en slamsuger, forklarer Rico Christensen.

Omsætningen fra M.J. Eriksson landede i 2018 på 2,5 millioner kroner. Det handler om tv-inspektion af nyanlæg inden for motorveje og jernbaner. Kloaksystemerne for fejl, før de bliver godkendt. Det er således ikke længe siden, at virksomheden fra Nr. Jernløse havde opgaven med at tjekke kloakker tæt på firmaadressen, nemlig ved det nye stykke af Kalundborgmotorvejen, der åbnede i maj.

Tidligere har der blandt andet været opgaver med Ring 3 og 4 og udvidelsen til tre spor ved Roskilde.

Læs mere i Erhverv Sjælland

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten