29. januar 2020
Selv om Roskilde Festivalen er årets største begivenhed i RF Experience, laver undergruppen af Roskilde Festival også rigtig mange andre shows. Her er det fra Kim Larsens mindekoncert. Foto: RF Experience
gallery icon

Se billedserie

Selv om Roskilde Festivalen er årets største begivenhed i RF Experience, laver undergruppen af Roskilde Festival også rigtig mange andre shows. Her er det fra Kim Larsens mindekoncert. Foto: RF Experience
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: RF Experience Safety sikrer den gode oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RF Experience Safety sikrer den gode oplevelse
Opdateret 20. november 2018 kl. 10:09
Erhverv - 15. november 2018 kl. 05:04
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Festivalen, 1. maj i Fælledparken, indvielsen af den nye Nørreport station og Kim Larsens mindekoncert har én ting til fælles. RF Experience Safety har stået i baggrunden og sørget for, at alt forløber uden problemer.

- Det er meget få i Danmark, som kan det, vi kan, fortæller sikkerhedschef Morten Therkildsen og forklarer, at RF Experience Safety kan rykke hurtigt, fordi de har en stor organisation.

De er kendt for at levere høj kvalitet, så blandt andet politiet ved, at der er styr på det hele, når RF Experience Safety står for et arrangement. RF Experience Safety er en udløber af Roskilde Festival.

- Vi er en del af et par hundrede shows om året, eksklusiv Roskilde Festival, som er årets hovedbegivenhed. Det kan være lige fra et par mand til det helt store setup, siger Morten Therkildsen og fortæller, at fællesnævneren for arrangementerne er, at der samles mange mennesker.

- Vi laver også masser af fodboldkampe, siger Morten Therkildsen og pointerer, at når han taler sikkerhed, så er det eventsikkerhed.

Erfaringer fra festivalen bliver brugt, når RF Experience Safety bliver brugt andre steder.

Til Kim Larsens mindekoncert anbefalede RF Experience Safety eksempelvis storskærme og god lyd på de tilstødende gader i forbindelse med showet, da Rådhuspladsen egentlig var for lille til det antal mennesker, man forventede, ville dukke op. - Sikkerhed hænger sammen med den gode oplevelse. Hvis det ikke er en god oplevelse, så gør du noget, som ikke er hensigtmæssigt, forklarer Morten Therkildsen.

RF Experience Safety har tre fuldtidsansatte, som har solide uddannelser i eventsikkerhed.

- Vi er enormt priviligeret, at vi kan arbejde med det, vi brænder for, siger Morten Therkildsen.

Derudover er der 260 personer tilknyttet, som Morten Therkildsen kalder en slags freelancemedarbejdere. Størstedelen laver også festival, men det er ikke et krav.

Grundtanken er, at korpset er frivillige, da RF Experience Safety er non-profit, ligesom festivalen. Så kan overskuddet gå til de ting, foreningen bag Roskilde Festival støtter.

Men der kan være kunder, hvor det betyder noget, at der bliver betalt for medarbejderne, og så får de løn.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten