20. oktober 2018
Jesper Hvid-Hansen kom fra en stilling som  direktør hos Mondelez Danmark, inden han 1. december satte sig i chefstolen hos Bisca på Møn.
gallery icon

Se billedserie

Jesper Hvid-Hansen kom fra en stilling som direktør hos Mondelez Danmark, inden han 1. december satte sig i chefstolen hos Bisca på Møn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef for »nationalt klenodie«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef for »nationalt klenodie«
Erhverv - 14. december 2017 kl. 06:30
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han holder kortene tæt ind til kroppen, 52-årige Jesper Hvid-Hansen. Det er blot 10 dage siden, han satte sig i chefstolen hos Bisca i Stege på Møn, headhuntet fra en stilling som administrerende direktør hos Mondelez Danmark.

Mondelez, tidligere kendt som Kraft Foods, står blandt andet bag salg af varemærker som Marabou, Tuc og Oreo i Danmark, og dermed er den nye direktør godt bekendt med det marked, Bisca agerer på. Ikke desto mindre kommer man til at vente nogle måneder, før han er klar til at komme med de store strategiske udmeldinger.

- Nu sidder jeg her, i en virksomhed med ambitioner om vækst, og det, jeg skal bruge de første måneder på, bliver at komme rundt og få hilst på og snakket med folk, sætte mig ordentligt ind i forretningen og så sikre at vi leverer på vores 2018-plan, siger Jesper Hvid-Hansen.

Bisca er ejet af den norske koncern Scandza, og var indtil juni ledet af Michael Møller Jensen, der nu er rykket videre til Scandzas afdeling for »Mergers & Acquisitions«. I den mellemliggende periode er det bestyrelsesformand Henrik Thulesen, der har været administrerende direktør, men det stod ellers ikke umiddelbart i kortene, at det skulle ende med Jesper Hvid-Hansen i chefstolen.

- Jeg syntes egentlig, jeg havde det fint, der hvor jeg var, siger han.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/300/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten