20. november 2018
Direktør Henrik Andersen glæder sig over, at Erria har lagt krisen bag sig, og blandt andet er ved at udvide sine aktiviteter med et nyt containerdepot i Ghana.
gallery icon

Se billedserie

Direktør Henrik Andersen glæder sig over, at Erria har lagt krisen bag sig, og blandt andet er ved at udvide sine aktiviteter med et nyt containerdepot i Ghana.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krisen er sejlet agterud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krisen er sejlet agterud
Erhverv - 14. december 2017 kl. 06:37
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Underskud er vendt til overskud, gæld i milliardklassen er væk, og fremtiden tegner lys. Men det har krævet hårdt og målrettet arbejde.

Sådan lyder det fra 51-årige Henrik N. Andersen, der er direktør for børsnoterede Erria.

- Man kan vel bedst kalde os for en maritim konsulent-virksomhed, der tilbyder en række services både til lands og til vands.

- Blandt andet driver vi en række skibe for danske Ørsted (tidligere Dong, red.) og svenske Vattenfall, og vi sejler med alt deres kul og træflis, fortæller direktøren.

Også den ene del af Kirk-familien, der stod bag Lego-koncernen, ejer en række skibe, som Erria står for driften af. Det er desuden Kirk Kapital A/S, der er den største aktionær i gruppen bag Erria.

- Vi blev helt sikkert ramt af finanskrisen, lige som alle andre, der beskæftiger sig med skibsfart, siger Henrik N. Andersen.

- Så vi har kigget hele virksomheden godt og grundigt efter i sømmene og har blandt andet sagt farvel til en del af de dyre ingeniører, vi tidligere havde ansat.

- Og så har vi skiftet vores hovedkontor på Amager ud med en noget mere rimelig adresse her på Torvet i Køge, forklarer han.

Det betyder, at det børsnoterede selskab regner med at komme ud af 2017 med et overskud på fire-fem millioner kroner, og så er man klar til nye investeringer.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/300/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten