20. oktober 2019
Chris Johansen, administrerende direktør hos M.J. Hydraulik, sidder ved rattet i en gaffeltruck fra Heli, der kom ind i sortimentet i januar i år. Bagved holder den store model, som kan tage op til fem tons. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Chris Johansen, administrerende direktør hos M.J. Hydraulik, sidder ved rattet i en gaffeltruck fra Heli, der kom ind i sortimentet i januar i år. Bagved holder den store model, som kan tage op til fem tons. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kineserne hjælper med de tunge løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kineserne hjælper med de tunge løft
Erhverv - 29. november 2018 kl. 05:30
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alskens maskiner, der kan løfte personer eller varer, sælges i lange baner hos M.J. Hydraulik ApS i Holbæk.

Virksomheden har et af Danmarks største udvalg inden for lifte, der fås i en række udgaver. Desuden sælges der teleskoplæssere, gaffeltrucks, minikraner og lignende.

Virksomheden har også en landsdækkende service døgnet rundt med 20 servicemedarbejdere, der kører ud fra medarbejdernes privatadresser på Sjælland og Fyn og i Jylland. Ud over hovedsædet i Holbæk har der siden januar i år været en afdeling med værksted og service i Hasselager ved Aarhus. Ved det kommende årsskifte følger en lignende afdeling i Esbjerg, begge steder med to mand.

Lifte har i mange år været det største produkt hos M.J. Hydraulik. Det er det forsat, men markedet for gaffeltrucks forsøger virksomheden nu at få mere fat i.

- Siden januar har vi forhandlet gaffeltrucks fra Heli. De produceres i Kina med europæiske komponenter, og vi giver tre års garanti. Vi har indtil nu solgt 50 af dem, fortæller Chris Johansen, som er administrerende direktør i M.J. Hydraulik.

De store Heli-gaffeltrucks kan løfte op til fem tons og er dieseldrevne. De mindre udgaver kører på batterier og er derfor næsten lydløse. Desuden er de cirka 30 procent billigere end traditionelle udgaver.

Ud over gaffeltrucks omfatter produkterne fra Heli også stablere til supermarkeder og lignende.

I løbet af hele 2017 solgte selskabet i alt lige omkring 1000 forskellige maskiner. Vi fik en ordre på cirka 400 lifte, gaffeltrucks og tele­skop­læssere fra GSV Materieludlejning. Det er Danmarks største ordre inden for vores branche, siger Chris Johansen.

Kunderne hos M.J. Hydraulik er et bredt udvalg virksomheder, som har behov for at varer skal løftes af og på, eller at personer skal løftes op og ned. I hallen står der et bredt udvalg af lifte, og de fleste kan leveres inden for to timer. Der er udelukkende tale om salg og ingen udlejning.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten