15. maj 2021
Klaus Hougaard Christensen etablerede virksomheden i 2017 og nu er Lars Westall (t.h.) trådt ind som partner. Foto: Peter Nørby
Klaus Hougaard Christensen etablerede virksomheden i 2017 og nu er Lars Westall (t.h.) trådt ind som partner. Foto: Peter Nørby
Foto: Peter Nørby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Investorer på udkig efter fast ejendom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Investorer på udkig efter fast ejendom
Erhverv - 09. april 2021 kl. 10:39

Lars Westall, med fortid hos blandt andre Newsec Advisory og PFA Ejendomme, er indtrådt som partner i mæglervirksomheden CPH Erhverv, som Klaus Hougaard Christensen etablerede i 2017.

CPH Erhverv Hougaard & Westall er navnet på den nye fælles erhvervsmæglervirksomhed, der arbejder med at udleje kontorer og velbeliggende butikslokaler i Storkøbenhavn og Nordsjælland. De to partnere rådgiver desuden om investeringsejendomme. Lars Westall bor i Hareskovby i Furesø Kommune, mens Klaus Hougaard Christensen har bopæl i Allerød. Deres fælles virksomhed tilbyder i øjeblikket lokaler og ejendomme i blandt andet Værløse og Helsingør.

- Ejendomsmarkedet er de senere år blevet markant mere professionelt med øget interesse for at investere i fast ejendom og med et stigende antal investorer fra udlandet. Det stiller høje krav til erhvervsmægleren, der skal rådgive og udleje lokaler med fokus på, at ejendommen bliver fremtidssikret og værdioptimeret, siger Lars Westall.

CPH Erhverv Hougaard & Westall har kontor på Frederiksgade i det centrale København nær Marmorkirken. Ud over de to partnere omfatter virksomheden Marianne Bro, erhvervsmægler med speciale i detaillokaler, samt grafiker og backofficefunktioner.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?