18. oktober 2019
Ronnie Jensen er SÅ glad for, at han smed hele sin pensionsopsparing på at få sit eget værksted. Han håber, at han en dag kan leve af kun at lave vintagebiler for kunderne. Bilen er dog hans egen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Ronnie Jensen er SÅ glad for, at han smed hele sin pensionsopsparing på at få sit eget værksted. Han håber, at han en dag kan leve af kun at lave vintagebiler for kunderne. Bilen er dog hans egen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen pensionsalder i værksted for vintagebiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen pensionsalder i værksted for vintagebiler
Erhverv - 06. juni 2019 kl. 06:33
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som bette knægt på omkring de fem år legede Ronnie Jensen bil med sin far - altså rigtig bil. En Morris MG.

- Jeg sad på skødet af min far på forsædet. Han styrede pedalerne. Jeg styrede rattet. Vi kørte ude på en lille landevej, fortæller Ronnie Jensen.

I dag er barndommens bil blevet gammel nok til at være »vintage«. Ronnie Jensen er nu 47 og har forenet sit arbejde som mekaniker med sin glæde over biler fra barndommens dage i sit helt eget værksted: Vintage Autorep på Huginsvej 17 i Ringsted.

Ronnie Jensen har mere end 20 års erfaring som mekaniker og arbejdede tidligere på et stort værksted med flere ansatte i Greve. Men han kørte sur i det.

Selv for en bilelsker, der lærte at køre som 5-årig, blev det en pestilens at køre den daglige tur fra hjemmet i Fjenneslev mellem Ringsted og Sorø ind til Greve og tilbage igen om eftermiddagen.

Ronnie Jensen ville prøve noget andet og arbejde i et par års tid i en medicinalvirksomhed, indtil jobbet blev spareramt.

- Så stod jeg der, og havde ikke noget at lave. Jeg havde i mange år gået og lavet vintagebiler til mig selv, så jeg tænkte, det kunne da være sjovt at se, om man kan leve af det. Så jeg gik i gang med at lede efter et godt lokale et sted i Ringsted. Det skulle være i nærheden af vores hjem, for jeg har brugt det halve af mit liv på motorvejen, så det gider jeg ikke mere, fortæller Ronnie Jensen.

Han fandt lokalet på Huginsvej og chokerede sin omverden.

- Jeg opgav fra starten at låne i banken. De er jo ikke til at tale med, så jeg hævede hele min pensionsopsparing. Min kone synes, det var en god ide. Hun var selv begyndt som selvstændig bogholder tre år før, så hun kan jo godt forstå, jeg ville have mit eget, siger Ronnie Jensen.

Læs mere i Erhverv Sjælland fredag.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten