22. marts 2019
Poul Thordal Tuxen med det start kit - startsæt - han er i gang med at sælge til restauranter og cafeer. De to kasser indeholder henholdsvis hovedretter og desserter. Dertil kommer menukortet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Poul Thordal Tuxen med det start kit - startsæt - han er i gang med at sælge til restauranter og cafeer. De to kasser indeholder henholdsvis hovedretter og desserter. Dertil kommer menukortet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hunde skal også spise på restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hunde skal også spise på restaurant
Erhverv - 17. juni 2018 kl. 09:00
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første halve snes restauranter har sagt ja til Poul Thordal Tuxen. Ja til at afprøve hans forretningsidé, som går ud på, at hunde også skal kunne spise på restaurant.

Petmeny er holbækkerens firma, som han stiftede for et par måneder siden. Op til deadline på denne artikel havde han travlt med at besøge restauranter for at afsætte sit start-sæt, som består af en kasse med hovedretter og en kasse med desserter til hunde. Og sidst, men ikke mindst, det tilhørende menukort.

Med dette sæt kan restauranterne ikke blot betjene tobenede gæster. De kan også byde firbenede på for eksempel en hovedret af fritgående britisk lam og hjort - som tørfoder. Eller en dessert i form af Lamb Mini Delights - også baseret på lam.

- Jeg går ikke mindst efter restauranter og cafeer med udendørs servering. Men jeg tjekker først, om de er reelt interesserede i kunder, som har hunden med. Og i øvrigt er der intet i dansk lovgivning, som hindrer restauranter i at tillade hunde indendørs, selv om mange tror det. De må bare ikke komme i nærheden af køkkenet, forklarer Poul Thordal Tuxen.

Han kalder sig selv »et hundemenneske«.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/320/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten