22. januar 2019
Fjerring A/S står blandt andet for projektering af et stort regnvandaflednings-projekt i forbindelse med et byggeri i Skousbo ved Viby. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Fjerring A/S står blandt andet for projektering af et stort regnvandaflednings-projekt i forbindelse med et byggeri i Skousbo ved Viby. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historisk ingeniørfirma tager nye udfordringer op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historisk ingeniørfirma tager nye udfordringer op
Erhverv - 23. april 2018 kl. 07:00
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det rådgivende ingeniørfirma Fjerring A/S i Slagelse blev grundlagt helt tilbage i 1932. Der er dog ikke noget gammelt eller støvet over firmaets nuværende aktiviteter og dets få år gamle domicil i Slagelse, hvor de 21 ansatte og fire ejere foretager beregninger og laver tegninger.

- I gamle dage blev vi hyret af en bygherre til at lave beregninger, når der skulle opføres huse. I dag er det mere store projekter, hvor vi byder ind på en del af det. Eller også står vi selv for projekter og hyrer underleverandører, fortæller Arne Andersen, der udgør direktionen sammen med Alex Dreijer.

De to ejer tilsammen omkring 80 procent af firmaet. De har været direktører og ejere siden 2005, men er faktisk ved at køre næste generation i firmaet i stilling.

Reglen er nemlig den, at man skal overdrage sin ejerandel, når man runder de 62 år. Det er Arne Andersen tæt på, mens Alex Dreijer runder de 60 i år.

Så næste generation er klar i skikkelse af Frank Jensen og Christian Ninn-Hansen, der allerede har overtaget en del af firmaet, og bliver de kommende direktører.

Firmaet er indenfor de seneste tre år også gået ind i nedrivningsbranchen. Forstået på den måde, at man står for at undersøge, om der er farlige stoffer i bygninger, som står foran nedrivning.

I Slagelse er man blandt andet involveret i nedrivningen af den gamle godsbanebygning, og i Korsør af det gamle hus på Solens Plads.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten