15. oktober 2018
Firmaet BBHS, der har base i Hedehusene, har udviklet en bagagehåndteringsløsning, der nedsætter manuelle løft med op mod 95 procent. Foto: BBHS
gallery icon

Se billedserie

Firmaet BBHS, der har base i Hedehusene, har udviklet en bagagehåndteringsløsning, der nedsætter manuelle løft med op mod 95 procent. Foto: BBHS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk firma vil ændre konservativ branche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk firma vil ændre konservativ branche
Erhverv - 06. november 2017 kl. 10:00
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flypassagerer kan se frem til færre skader på bagagen og kortere ventetid. Samtidig vil bagagemedarbejderne opleve færre tunge løft.

Det er ambitionerne hos BBHS i Hedehusene, der med et patent på virksomhedens bagageløsning vil revolutionere bagagehåndteringen i lufthavnene.

Virksomhedens løsning integrerer automatisk bagagehåndtering både ved afgang og ankomst. Kort sagt nedsætter bagageløsningen det manuelle løftearbejde med 95 procent og reducerer antallet af bortkommet og beskadiget bagage markant. Ventetider på bagage bliver kraftigt nedsat, og der er hele tiden styr på, hvor en kuffert helt præcist befinder sig i forløbet. Bagagen bliver automatisk, skånsomt og effektivt behandlet fra check-in til flyet, og igen når flyet lander. Der er altså ingen, der smider rundt med kufferten, før den ruller ejeren i møde.

- Der er ikke sket ret meget i den her branche de sidste cirka 50 år. Man laver stadig masser af manuelle og tunge løft, og der er ikke altid styr på, hvor bagagen er. Med vores løsning kan vi ændre bagagehåndteringen, siger Erik Andersen, der er salgsdirektør hos BBHS.

BBHS' løsning er på vej ud over landets grænser. Tidligere i år modtog virksomheden en stor innovationspris for det avancerede bagagesystem. 800 af verdens ledere inden for flyindustri gav deres mening til kende, og BBHS vandt IATA-IGHC-prisen i Bangkok. Det skete foran blandt andre et bud fra Australiens største flyselskab Qantas, der beskæftiger 30.000 ansatte.

Efter BBHS har vundet prisen, er interessen for bagageløsningen steget voldsomt.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/295/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten