15. december 2017
Krudtugler og Puslinge får en hjælpende hånd til at forcere redskaber ved Ølstykke Gymnastik Forenings forårsopvisning lørdag i Ølstykkehallen.
gallery icon

Se billedserie

Krudtugler og Puslinge får en hjælpende hånd til at forcere redskaber ved Ølstykke Gymnastik Forenings forårsopvisning lørdag i Ølstykkehallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Gymnastikkens festfyrværkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Gymnastikkens festfyrværkeri
Opdateret 12. marts 2017 kl. 19:47
Egedal - 12. marts 2017 kl. 19:15
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forældre, der filmede poderne på gulvet med mobiltelefoner. Små trikotklædte piger, som fik rettet franske fletninger lige inden optræden. Og raske gymnaster, der sprang frem og tilbage og flyttede på tykke måtter, bomme og trampoliner.

De var der allesammen, da Ølstykke Gymnastik Forening kaldte til den årlige forårsopvisning lørdag i Ølstykkehallen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Omkring 8-900 gymnaster fra cirka 40 hold som afslutning på sæsonen viste, hvad de har lært i løbet af vinteren rundt om i gymnastiksale på omegnens skoler.

- Det her er vores festfyrværkeri, hvor holdene får lov til at vise, hvad de har arbejdet med hele vinteren. Vi har rigtig mange dygtige instruktører, som hele vinteren forbereder en fin opvisning. Det er gået rigtig fint i dag, og vi har rigtig mange glade gymnaster, der har vist flotte spring og rytmeserier. Det er dejligt at se dem så velforberedt og at se, hvad de har gået og gemt væk i alle de mørke vintermåneder, sagde hun, inden Ølstykke Gymnastik Forening samme eftermiddag åbnede for tilmelding til sommergymnastikken.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk