28. marts 2020
Formanden for Venstre i Egedal Lisbeth Dupont-Rosenvold.
Formanden for Venstre i Egedal Lisbeth Dupont-Rosenvold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre håber på et godt valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre håber på et godt valg
Egedal - 01. februar 2017 kl. 05:18
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstre i Egedal håber på et godt valg til kommunalvalget den 21. november, så partiet kan generobre borgmesterposten. Det fremgik, da formanden Lisbeth Dupont-Rosenvold aflagde beretning på Venstre i Egedals generalforsamling på Egedal Rådhus mandag aften.

Her rettede formanden en varm tak til partiets afgående borgmester Willy Eliasen både for alle de aktive Venstre-år, for at have bestyret borgmesterposen og for at se ind i fremtiden og give plads og rum til Karsten Søndergaard, der overtager borgmesterkontoret den 1. februar.

- Vi ved alle, det har været en svær beslutning, men du svigter ikke dine vælgere. Du har valgt at fortsætte som medlem i Planudvalget perioden ud. Og vi ved, at du står til vores rådighed med al din viden, så i Venstre håber vi på et mindst lige så godt valg som sidste gang ved Kommunalvalg '13, hvor vi fik en pæn fremgang: 1800 flere stemmer. Nu har vi så resten af året en tidligere og en ny borgmester, der samarbejder om en stærk fremtid for Venstre i Egedal. Det er dejligt. Tak til jer, sagde Lisbeth Dupont-Rosenvold.

I beretningen bebudede hun, at datoen for opstillingsmødet for kandidaterne til kommunalvalget i 2017 formentlig besluttes den 6. februar på det førstkommende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen.