16. december 2018
Det nye flisbaserede varmeværk skyder godt frem og ventes klar til at sende varme ud fra 1. oktober. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Det nye flisbaserede varmeværk skyder godt frem og ventes klar til at sende varme ud fra 1. oktober. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varmeværk er godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varmeværk er godt på vej
Egedal - 21. marts 2018 kl. 05:14
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Fjernvarmes nye flisbaserede varmeværk Maglevad 3 bag Spejdergården Maglevad på Dam Holme i Stenløse er godt på vej. Tirsdag var der rejsegilde på værket med en 40 meter høj skorsten.

Ved spadestikket i september var det planen at holde pause i byggeriet fra december til marts, men i stedet har der været gang i byggepladsen hele vinteren bortset fra mellem jul og nytår. Formanden for Egedal Fjernvarme Jens Peter Nielsen glædede sig da også over, at arbejdet, der begyndte for syv måneder siden, skrider støt fremad.

- Tak til medarbejderne for arbejdet. Det er glædeligt at se fremskridt, og vi glæder os også over det gode samarbejde, vi har set, sagde Jens Peter Nielsen, der også takkede eneaktionæren Egedal Kommune for støtten.

Til rejsegildet fik deltagerne også en rundvisning, mens de ventede på en lidt forsinket pølsevogn. Det gav mulighed for at se nogle af de steder, der vil være helt lukket, når værket står færdigt og klar til at sende varme ud den 1. oktober.

ross

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk