8. juli 2020
Genbrugsstationerne holder lukket en dag om ugen. I Ølstykke er det onsdag. Foto: Egedal Kommune
Genbrugsstationerne holder lukket en dag om ugen. I Ølstykke er det onsdag. Foto: Egedal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ugentlige lukkedage på genbrugsstationer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugentlige lukkedage på genbrugsstationer
Egedal - 28. juni 2020 kl. 11:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 1. juli indføres der én ugentlig lukkedag på Egedal Kommunes genbrugsstationer.

»Det er en stor omkostning at holde tre genbrugsstationer kørende. I Egedal Kommune går cirka halvdelen af affaldsbudgettet til denne drift, så for at undgå at skulle sætte taksterne yderligere op for borgerne, eller helt at lukke én eller flere af genbrugsstationerne, har Teknik- og Miljøudvalget i Egedal kommune i 2019 besluttet at reducere åbningstiderne og indføre en lukkedag på hver af genbrugsstationerne.«, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Det betyder, at genbrugsstationen i Stenløse vil være lukket tirsdag, den i Ølstykke er lukket onsdag og den i Smørum om torsdagen.

Samtidig indføres en sommer- og vinteråbningsplan på genbrugsstationerne, så der med undtagelse af lukkedagene vil være åbent klokken 10-18 alle ugens dage fra marts til oktober og klokken 10-17 fra november til februar.

Samtidig med beslutningen om lukkedage og den nedsatte åbningstid har Teknik- og Miljøudvalget besluttet, at der igen bliver sat gang i direkte genbrug på genbrugsstationerne. I det nye affaldsudspil, som regeringen fremlagde 16. juni 2020, er der lagt op til, at genbrugsstationerne skal afsætte plads til, at borgerne kan aflevere funktionsduelige genstande til direkte genbrug, og det vil kommunen gøre klar til, oplyser den.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?