19. december 2018
Jakob Grabas fra Allerød og Karina Mikkelsen fra Stenløse er gået sammen om at åbne Nyt Syn Egedal Optik i Egedal Centret i Stenløse.   Butikkens første åbningsdag er torsdag den 15. marts. Foto: PR
Jakob Grabas fra Allerød og Karina Mikkelsen fra Stenløse er gået sammen om at åbne Nyt Syn Egedal Optik i Egedal Centret i Stenløse. Butikkens første åbningsdag er torsdag den 15. marts. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To erfarne optikere med Nyt Syn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To erfarne optikere med Nyt Syn
Egedal - 13. marts 2018 kl. 08:03
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 15. marts åbner Karina Mikkelsen fra Stenløse og Jakob Grabas fra Allerød deres egen optikerbutik Nyt Syn Egedal Optik i Egedal Centret 1 lige overfor Kvickly i Stenløse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi glæder os til at byde kunderne indenfor i vores nye flotte butik. Egedal Centret har den optimale beliggenhed, da det er et samlingssted for hele området, siger Karina Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Hun har boet i Stenløse det meste af sit 51-årige liv med undtagelse af syv år, så hendes børn har gået på samme skole og gymnasium som hende, og hun har både forældre og anden familie i byen, fortæller hun.

Jakob Grabas er 43, og de to optikere har kendt hinanden i mindst 10 år, fordi de begge har været butikschefer i hver deres afdeling af Profil Optik. Derfor har de blandt andet har kørt sammen til diverse kurser og møder, og da de begge drømte om at starte deres egen butik, har de nu besluttet sig at slå sig sammen og starte den som en del af den frivillige kæde Nyt Syn.

- Vi ejer selv butikken, og er bare med i en frivillig kæde, som kan hjælpe med administrative ting og indkøbsmuligheder, siger Karina.

Åbningen på torsdag fejres med blandt andet kransekage og »bobler«, kaffe og lagkage samt diverse åbningstilbud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk