22. maj 2019
Keld Fuhr var med til at stifte Stenløse Tennisklub og kautionerede for de første baner i 1968, og han er stadig medlem af klubben. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Keld Fuhr var med til at stifte Stenløse Tennisklub og kautionerede for de første baner i 1968, og han er stadig medlem af klubben. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub fylder 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub fylder 50 år
Egedal - 05. august 2018 kl. 05:39
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Keld Fuhr var en ung mand på 28, da han var med til at starte Stenløse Tennisklub i 1968. 50 år senere er han stadig medlem af klubben, der i dag er kendetegnet af, at langt de fleste medlemmer er oppe i årene.

- Vi har været op over 300-350 medlemmer, men det er en lille klub nu. Nu er vi omkring 150 medlemmer, og der er kun 21 juniorer. Det er vores store problem, siger klubbens formand Gitte Witzke Bonde, der blev medlem i starten af 80'erne.

- Da jeg flyttede hertil, var der en venteliste så lang midt i 70'erne, husker hun.

I perioder har Keld rejst meget i udlandet, så han ikke har haft tid til at spille, men i dag er han og hustruen Karen blandt de grønne medlemmer, der gerne booker baner et par gange om ugen om formiddagen.

- Vi har jo fået et socialt liv her med venner og bekendte, siger Keld.

Da avisen kigger forbi en formiddag, hvor de grønne medlemmer skal i gang på banerne, fremgår det tydeligt, at alle kender alle, så der hilses hjerteligt med godmodigt drilleri om de andres fart på banen og udveksles smil og knus. Udover de grønne medlemmer, der kun må spille i begrænsede tidsrum i dagtimerne, har klubben også seniorhold og motionshold. Onsdag aften er der også åbent hus for medlemmerne med såkaldt grilltennis, hvor der bliver spillet og også grillet, hvis det ikke er for risikabelt på grund af tørke og afbrændingsforbud.

- Det er en hyggelig seniorklub, konstaterer Gitte.

Klubben holder jubilæumsfest for medlemmerne den 25. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede