5. august 2021
Rektor Camilla Rye Jørgensen ser begejstret til, imens Mie Lønstrup Holst fra 3.y og Emma Høj Andersen fra 3.v hejste Dannebrog. Foto: Egedal Gymnasium og HF
gallery icon

Se billedserie

Rektor Camilla Rye Jørgensen ser begejstret til, imens Mie Lønstrup Holst fra 3.y og Emma Høj Andersen fra 3.v hejste Dannebrog. Foto: Egedal Gymnasium og HF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Studenterne springer ud til to dimissioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Studenterne springer ud til to dimissioner
Egedal - 21. juni 2021 kl. 10:44
Af Annemette Ross Jensen

Mandag morgen kunne de to første studenter traditionen tro hejse flaget ved Egedal Gymnasium & HF. Det var Emma Høj Andersen fra 3.v og Mie Lønstrup Holst fra 3.y, der sammen med rektor Camilla Rye Jørgensen sendte Dannebrog til tops, og gik turen ned ad den røde løber til et tidligere testtelt, hvor de kunne hygge sig efter veloverstået eksamen.

Egedal Gymnasium & HF kan i år sætte huen på 275 unge, og igen i år har studenterne været med til at vælge hvordan ved en afstemning om mulige løsninger.

- Sidste år ønskede eleverne det klassevis, men i år har de ønsket at lave det ad to omgange med seks klasser i hver, fortæller Camilla Rye.

Sidste år blev dansen om søløverne på Søløvetorvet i Egedal Centret aflyst på grund af Corona, men i år har centret inviteret studenterne til at dele glæden med de handlende, hvis det kan passes ind i det stramme program med studenterkørsel.

- Der er seks af klasserne, der har sagt ja til den invitation, siger rektor.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?