25. oktober 2021
Flere borgere var mødt op for at tage del i indvielsen af de nye rammer på Damgårdsparken. Her ses en borger med Charlotte Grimstad, leder af myndighed, sundhed og rehabilitering i Egedal Kommune.
gallery icon

Se billedserie

Flere borgere var mødt op for at tage del i indvielsen af de nye rammer på Damgårdsparken. Her ses en borger med Charlotte Grimstad, leder af myndighed, sundhed og rehabilitering i Egedal Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor glæde på plejecenter: Skål for vores nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Stor glæde på plejecenter: Skål for vores nye rammer

Festlig indvielse af ny biograf og nyt wellnessrum i aktivitetscentret og "Vores Hus" på Damgårdsparken i Stenløse

Egedal - 18. september 2021 kl. 08:21
Af Kenneth Tanzer

Den røde løber var rullet frem, pølsevognen var kørt i stilling, og solen skinnede fra en skyfri himmel.

Forholdene var helt i top, da Aktivitetscentret og demensafdelingen "Vores Hus" på Damgårdsparken i Stenløse indviede sine nye rammer, der blandt andet tæller en ny biograf og et nyt wellnessrum.

"Det var en super hyggelig dag, hvor borgerne fik set de nye forhold og samtidig hygget med hinanden. Vi fik også besøg af Tina Wils, centerchef i Egedal Kommune, og det var vi glade for. Både hende og Charlotte Grimstad var med til at servere pølser og fadøl for vores gæster," siger Malene Bech Thomsen, administrativ medarbejder på Damgårdsparken.

Som Lokalavisen Egedal tidligere har beskrevet, så vil den nye biograf og det nye wellnessrum understøtte det arbejde, som medarbejderne lægger i Aktivitetscenteret og i "Vores hus".

"Det handler om at give borgerne verdens bedste hverdag ud fra den livssituation den enkelte nu står i. Nu har vi også fået mulighed for at udvide vores tilbud til alle vores borgere, så derfor har vi lavet disse tiltag," sagde aktivitetscentrets leder Ida Byrgiel til Lokalavisen i august.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?