25. maj 2019
Janne Friis Bitsch-Lavridsen, PR-ansvarlig for Stafet For Livet  i Egedal, er henrykt over de cirka 145.000 kroner, som man kan donere til Kræftens Bekæmpelse. 	 Foto: Casper Suk Thorlacius
Janne Friis Bitsch-Lavridsen, PR-ansvarlig for Stafet For Livet i Egedal, er henrykt over de cirka 145.000 kroner, som man kan donere til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet gav overvældende resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet gav overvældende resultat
Egedal - 13. juni 2018 kl. 05:24
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er helt fantastisk.
Så enkelt kan PR-ansvarlig for Stafet For Livet i Egedal, Janne Friis Bitsch-Lavridsen, sige det, når hun skal beskrive resultatet af weekendens stafet, hvis overskud som altid går til forskning i kræft, skriver Frederiksborg Amts Avis.

For en kaotisk optakt til stafetten, hvor styregruppen stod uden en formand, gjorde, at arrangørerne ikke turde have for store forventninger til, hvor mange penge de kunne samle ind til det gode formål.

Men tvivlen er i den grad blevet gjort til skamme, for resultatet er endt med at være markant bedre end sidste år, hvor man ellers formåede at samle knap 125.000 kroner sammen til Kræftens Bekæmpelse.

- I år lander vi på cirka 145.000 i rent overskud, som vi kan donere. Da jeg fik beløbet at vide mandag aften, tænkte jeg bare, at det er helt vildt det her, siger Janne Friis Bitsch-Lavridsen og tilføjer:

- Da vi gjorde det foreløbige overskud op søndag, så det ud til at blive cirka 100.000 kroner. I styregruppen havde vi et forsigtigt håb om, at vi kunne nå samme resultat som sidste år, men det her overgår alles forventninger, og vi er bare vildt stolte og glade, siger hun.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede