26. september 2020
Lørdag arrangerede DUI-LEG og VIRKE julebagearrangementet på Toftehøjskolen. Foto: Joachim Lyager
gallery icon

Se billedserie

Lørdag arrangerede DUI-LEG og VIRKE julebagearrangementet på Toftehøjskolen. Foto: Joachim Lyager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks timer med julebag og familiehygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks timer med julebag og familiehygge
Egedal - 08. december 2019 kl. 13:27
Af Casper Suk Thorlacius

Traditionen tro afholdte DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke lørdag den 7. december den årlige julebagedag. Arrangementet blev, som det plejer, afholdt i skolekøkkenet på Toftehøjskolen.

- Det er en super hyggelig aktivitet for hele familien. Her kan børnene sammen med forældrene lave en masse forskellige julekager og konfekt. Hver familie får udleveret en kasse med alle ingredienser til opskrifterne i det vedlagte hæfte, og så er det ellers bare om at komme i gang, oplyser Joachim Lyager fra DUI-LEG og VIRKES bestyrelse.

- Allerede fra klokken 10 om formiddagen var der godt gang i køkkenet. Går man i stå undervejs er der naturligvis hjælp at hente. Kun afbrudt af en kort frokostpause og en eftermiddagspause med varm kakao og æbleskiver blev det til mere end 6 timer i køkkenet. Det var som altid super hyggeligt, og alle børnene var rigtig gode til at hjælpe til. Det vigtigste var dog, at der kom rigtig mange flotte julekager og masser af konfekt ud af anstrengelserne. Vores Julebagedag er uden tvivl, en af de bedste familieaktiviteter. Det er tydeligt at se, hvordan børn og voksne hygger sammen under hele arrangementet, tilføjer han.

Har debatten om sexisme taget overhånd?