3. juni 2020
Borgmester Karsten Søndergaard kipper med flaget for de nye gazeller. Foto: Allan Nørregaard
Borgmester Karsten Søndergaard kipper med flaget for de nye gazeller. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks gazeller kåret i Egedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks gazeller kåret i Egedal
Egedal - 12. december 2019 kl. 19:48
Af Casper Suk Thorlacisu
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagbladet Børsen har årets gazellevirksomheder, Danmarks hurtigst voksende virksomheder. I Egedal Kommune ligger seks virksomheder, som i år har gjort sig fortjent til den eftertragtede titel som gazelle - to af dem endda for anden gang, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

En gazelle er en virksomhed, som over fire regnskabsår har haft en positiv vækst og mindst fordoblet omsætningen over de fire år, så det er lidt af en bedrift.

- Vi er stolte af alle virksomheder i kommunen, men vi kipper lige ekstra med flaget i dag for de seks gazeller, som er gode eksempler på de mange dygtige erhvervsdrivende i Egedal, siger borgmester Karsten Søndergaard (V).

FAKTA
  • DOCO ApS (entreprenørvirksomhed), Ølstykke
  • Beatræ A/S Snedker- og tømrerfirma, Stenløse
  • Ledøje Isolering ApS, Smørum
  • EgedalEL.dk, Stenløse
  • A-SAFE, Ølstykke
  • Precious Toy ApS, Ølstykke

For DOCO ApS og A-SAFE ApS er det anden gang, de kåres som gazeller.

Alle virksomheder i Egedal bliver inviteret til nytårskur på rådhuset fredag den 24. januar klokken 07.00, hvor de seks gazellevirksomheder også fejres.

- I Egedal arbejder vi hele tiden på at sikre virksomhederne de bedst mulige rammevilkår, så de kan udfylde deres potentiale, så det er altid en stor glæde at se, når vores lokale virksomheder trives og vokser i kommunen, siger formand for Kultur- og erhvervsudvalget i Egedal Kommune, Charlotte Haagendrup (K).

I år blev der kåret 2.052 gazellevirksomheder på landsplan, hvoraf seks virksomheder fra forskellige brancher har adresse i Egedal Kommune:

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?