19. april 2019
Sebastian Lund og Magnus Lauritsen er gode venner, så de nyder at kunne være sammen til træningssamlingerne med Juniordrengelandsholdet og glæder sig til at få en fælles oplevelse til EM i Portugal. Foto: Ida Lund
Sebastian Lund og Magnus Lauritsen er gode venner, så de nyder at kunne være sammen til træningssamlingerne med Juniordrengelandsholdet og glæder sig til at få en fælles oplevelse til EM i Portugal. Foto: Ida Lund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sebastian og Magnus skal til EM i TeamGym

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian og Magnus skal til EM i TeamGym
Egedal - 05. oktober 2018 kl. 05:39
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Danmarks Gymnastik Forbund sender seks landshold af sted til Europamesterskaberne, EM, i TeamGym i Odivelas i Portugal fra den 15. til den 21. oktober, så er to Ølstykke-drenge med på Juniordrengelandsholdet. Det er snart 16-årige Magnus Lauritsen, der også var med på det juniordrengelandshold, der vandt guld ved Europamesterskaberne i Slovenien for to år siden, og 15-årige Sebastian Lund.

De er blandt de 12 udvalgte på Juniordrengelandsholdet og blandt de 10, der forventes på gulvet, når det går løs i de tre TeamGym-discipliner: Springserie på tumblingbane, spring i minitrampolin kaldet trampet og gulvøvelse, hvor hele holdet går på gulvet samtidig og gennemfører en rytmeserie, der gerne skulle være så synkron som overhovedet muligt.

De startede med at være 80 til udtagelse, og blev først skåret ned til en bruttrotrup på 40 og derefter ned til 24, inden de nåede ned på 12, hvoraf de to er reserver. Sebastian, der skal med til EM for første gang, er megaglad for, at han sikrede sig en plads som en af de syv første med lovning på en plads på holdet, hvis han bevarede niveauet, og nu glæder han sig meget til EM.

- Man får lidt sommerfugle i maven. Det er jo foran hele Europa, og det giver allerede lidt kriller, når man skal til DM. Man er lidt nervøs, men ikke på den dårlige måde. Man er spændt, siger Sebastian.

Magnus har det også rigtigt godt med at være udtaget til EM igen.

- Det, synes jeg, er rigtigt fedt. Sådan rent konkurrencemæssigt har jeg ikke nogen forventninger, men jeg har forventninger til, at vi skal ned som et hold. Vi har opbygget det her fællesskab, og nu skal vi ned og se, om vi kan konkurrere og holde hinanden oppe som gruppe, siger Magnus.

EM's juniorlandshold bliver i øvrigt livestreamet på dr.dk og seniorerne vises på DR-tv.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 5. oktober.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede