31. juli 2021
Der er færre billetter og næsten udsolgt i år til Ganløse Revyen.  Her er det værten og holdet i Hammerslag (Martin Knudsen, Michael Hasselflug og Lisbeth Kjærulff), der kigger på »ovenlysvinduer« i en lejlighed i Damaskus. Foto: Kenn Thomsen
Der er færre billetter og næsten udsolgt i år til Ganløse Revyen. Her er det værten og holdet i Hammerslag (Martin Knudsen, Michael Hasselflug og Lisbeth Kjærulff), der kigger på »ovenlysvinduer« i en lejlighed i Damaskus. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revy på ferie med næsten udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revy på ferie med næsten udsolgt
Egedal - 19. juli 2021 kl. 05:59
Af Maj-Britt Holm

Ganløse Revyen 2021 holder kortere pause - kun syv pladser tilbage til resten af sæsonen.

- På trods af de tåbelige restriktioner er det faktisk gået rigtig godt. Vi har stort set haft udsolgt frem til ferien, og der er kun syv pladser tilbage i resten af sæsonen.

Sådan opsummerer Kenneth Funch Molander, der er den ene halvdel af værtsparret bag Ganløse Kro, status for salget af billetter til Ganløse Revyen 2021.

Stampublikum er tilbage

Revyen havde premiere søndag den 13. juni med de fire skuespillere Lisbeth Kjærulff, Liselotte Krogager, Martin Knudsen og Michael Hasselflug, deres kapelmester Christian Berg og hans medmusiker Josef Aarskov, i Michel Castenholts instruktion.

I den første periode er der blevet opført revy cirka tre gange om ugen, hvor især stampublikum har indfundet sig, mens der ikke har været busselskaber på nær et enkelt.

I fredags den 16. juli var sidste gang med revy inden feriepausen. Revyholdet vender tilbage og giver den fuld skrue fra 4. august, og så spiller de til og med finalen 27. august.

Restauranten fortsætter hele sommeren med at varte op om spisende gæster til frokost og aften dagligt, undtagen mandag, hvor der er lukket.

1147 færre billetter i år

Kenneth Funch Molander glæder sig over den store tilstrømning af revygæster oven på sidste sommers aflysning, som skyldtes coronasituationen.

- Det viser, at gæsterne meget gerne vil ud og have en god oplevelse. Men når det så er sagt, skal man have i mente, at vi kun må have 77 revygæster i salen på grund af kravet om to kvadratmeterkravet. Det er 37 pladser færre per forestilling i forhold til det normale. Så inden vi løber rundt i Ganløse og fejrer et flot billetsalg, skal vi huske, at der samlet er 1147 færre billetter til alle sæsonens 31 forestillinger, fortæller kroværten, der ærgrer sig over, at Ganløse Kro må spille revy med underskud, når de kan sælge flere billetter og har brug for at rette økonomien op efter hårde coronanedlukninger.

- Det gør ondt, at vi ikke må, når gæsterne rigtig gerne vil ind og se revy. Og vi ville nyde at give alle vores leverandører af øl, kød og andet mulighed for at tjene en tiltrængt »ekstra månedsløn«, fastslår han.

Ulogiske coronaregler

Kenneth Funch Molander fremhæver desuden det paradoks, at der må sidde 150 spisende gæster i krosalen, men når personalet bærer tallerknerne ud, revyen starter, og publikum retter næserne samme vej mod scenen, må der kun være omkring det halve i samme lokale.

- Det er dybt ulogisk og en manglende vilje til at ophæve tåbelige regler. Jeg er træt af det. Vi har krav om coronapas på kroen og vores målgruppe er +65-årige, der er typisk er vaccinerede. Hvorfor er man bange for revyer, spørger kroværten, som efterlyser en god forklaring til kulturlivet fra kulturminister Joy Mogensen (S) eller sundhedsminister Magnus Heunicke (S), selv om det er ferietid.

Revanche i 2022

På det kunstneriske plan er Kenneth Funch Molander godt tilfreds med årets revy.

- Den har kun fået fire og fem stjernede anmeldelser. Der er kant på, og der er virkelig stikpiller, god satire, god humor og også lidt sjofelt. Alle har været glade og sagt, at det er en god blandet revy, påpeger kroværten, der henviser til numre om folk, der sendes tilbage til Syrien, statministerens makrelmad og Danske Banks skandalesager.

Men selv om der ifølge kroværten ikke er meget hjælp at hente i regeringens hjælpepakker, er han optimistisk i forhold til at spille Ganløse Revy i 2022.

- Vi vil tage revanche næste år, selv om vi ikke lige har et pengetræ at plukke fra eller har vundet i Klasselotteriet. Der bliver helt sikkert revy til næste år, og vores instruktør skal se på, hvilke skuespillere, der er ledig, siger Kenneth Funch Molander.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?