11. december 2017
Nordsjællands Politi har gjort det til fast rutine at undersøge gerningsstedet ved tyveri fra vare- og lastbiler. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi har gjort det til fast rutine at undersøge gerningsstedet ved tyveri fra vare- og lastbiler. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet har fokus på tyveri fra varebiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har fokus på tyveri fra varebiler
Egedal - 10. august 2017 kl. 11:29
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har øget fokus på tyveri fra varebiler, som der har været flere tilfælde af i den seneste tid, skriver Frederiksborg Amts Avis.

En tyv skaffede sig adgang til en Fiat Ducato, der tilhører Tømrer- og Snedkerfirmaet Albertslund, på Stenlillevej i Stenløse mellem tirsdag klokken 15 og onsdag klokken 07.45, hvor der blev stjålet en del værktøj.

Gerningsmanden kom ind i varebilen ved at bore et lille hul ved siden af låsen på bagdøren, der så kunne lirkes op, fortæller politiassistent Erik Andersen, der er faglig koordinator ved Nordsjællands Politi.

- Vi har haft en del af de tyverier på det seneste, og vi har en fornemmelse af, at der kan være udenlandske interesser på spil. Vi har gjort det til fast rutine, at vi tager ud og laver gerningsstedsundersøgelse for at se, om vi kan finde spor, så vi kan få fat i dem, der laver det, siger Erik Andersen, der ikke kan oplyse, om der er spor efter tyven eller tyvene i dette tilfælde.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk