22. maj 2019
Grundejerforeningen Ørnebjergs sommerfest, loppemarked og aktiviteter for børn og voksne blev en succes i lørdags i Stuehøj Park i Ølstykke. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Grundejerforeningen Ørnebjergs sommerfest, loppemarked og aktiviteter for børn og voksne blev en succes i lørdags i Stuehøj Park i Ølstykke. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sommerfest kommer igen i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sommerfest kommer igen i 2019
Egedal - 06. august 2018 kl. 05:13
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grundejerforeningen Ørnebjergs sommerfest og loppemarked blev så stor en succes i lørdags, at det allerede nu er sikkert, at det bliver gentaget i 2019, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er gået over al forventning. Der er kommet virkelig mange mennesker, og folk er glade. Det ser ud, som om alle 37, der har en stand på loppemarkedet, er kommet, og vi har udsolgt af lodder til hønseskidningen, fortalte en glad Louise Bidstrup, der stod for sommerfest og loppemarked sammen med blandt andre Mads msv Rasmussen og Ida Grumstrup, alle fra Grundejerforeningen Ørnebjerg, og som havde lånt hønsene Gurli, Gerda og Gertrud af Charlotte Christoffersen.

Hvert år arrangerer grundejerforeningen Halloween, fastelavn og konkurrence om at have de flotteste julelys for de cirka 420 husstande.

-
Vores medlemmer har savnet noget mere, som ikke kun var for børn. Derfor synes vi, at en sommerfest er en god måde at gøre det. Der kommer helt sikkert også en sommerfest til næste år, forklarede Louise Bidstrup, som sammen med kæresten Simon Testrup, der også har hjulpet til, skønnede, at der havde været op imod 1000 mennesker forbi Stuehøj Park i løbet af dagen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede