13. december 2017
Katrine Buhl Møller.
Katrine Buhl Møller.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny centerchef for Plan og Kultur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny centerchef for Plan og Kultur
Egedal - 11. august 2017 kl. 09:25
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 7. august startede Katrine Buhl Møller som ny centerchef for Center for Plan og Kultur i Egedal Kommun i stedet for Mona Dates Jørgensen, som er gået på pension.

Hun er 37 år og uddannet kulturgeograf, og kommer fra en stilling som afdelingschef for By, Kultur og Fritid i Albertslund Kommune.

»Katrine har i mere end ti år arbejdet med en lang række forskellige fagområder i den kommunale verden, herunder planlægning, erhverv og byudvikling samt kultur- og fritidsområdet. Katrine har således solid erfaring med betjening af det politiske niveau, involverende processer med borgerne, erhvervslivet og andre samarbejdsparter.«, oplyser kommunen i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Katrine Buhl Møller ser koblingen af kultur- og fritidsområdet til den strategiske by- og erhvervsudvikling som ideel for at sikre optimale rammer for borgernes hverdag og udviklingen af kommunen med en helhedsorienteret tilgang på tværs af fagligheder. I Egedal Kommune skal Katrine sammen med medarbejderne i Center for Plan og Kultur og den øvrige chefgruppe være med til at fastholde udviklingen af Egedal som en god kommune at bo og leve i, men også at drive virksomhed i med fokus på en velfungerende hverdag og fællesskab i bevægelse.«

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk