1. juni 2020
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) besøger Egedal Sundhedscenter fredag den 11. januar. Foto: Allan Nørregaard
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) besøger Egedal Sundhedscenter fredag den 11. januar. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ministerbesøg i sundhedscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ministerbesøg i sundhedscenter
Egedal - 10. januar 2019 kl. 15:19
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 11. januar klokken 13.45-15 besøger sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) Egedal Sundhedscenter, hvor borgerne kan få hjælp til genoptræning, sundhedsvejledning, sygepleje og meget mere.

Over 100 sygeplejersker, terapeuter, sundhedsmedarbejdere og SOSU-assistenter er tilknyttet Egedal Sundhedscenter, som ministeren ifølge en pressemeddelelse ser som et godt eksempel på, hvordan fremtidens sundhedsvæsen i Danmark i højere grad skal være tættere på borgerne.

- Man kan sige, at hvis en behandling ikke er svær, skal den være nær. Sådan at en diabetespatient ikke skal tage turen ind til et sygehus for at få lavet en blodsukkermåling, men kan nøjes med at tage en tur ind til det lokale sundhedscenter. Sundhedscentre som Egedal er noget af det, vi kommer til at prioritere i fremtidens sundhedsvæsen, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at besøge Egedal og høre mere om de erfaringer, man har her, siger Ellen Trane Nørby i pressemeddelelsen.

Hun vil få en rundvisning og en præsentation af Sundhedscenteret, og skal også høre om projektet »Vi samlet kræfterne« , der er et tværkommunalt samarbejde om kræftrehabilitering mellem Ballerup, Gladsaxe, Herlev, Rødovre, Furesø, Egedal, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner.

Tilbuddet indeholder gratis kurser, netværksmøder og træningstilbud for borgere med kræft.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?