19. april 2021
Stifteren af MentorDanmark Nicklas Kany overrakte prisen som »Årets ildsjæl« til Martin Scharling. Foto: MentorDanmark
gallery icon

Se billedserie

Stifteren af MentorDanmark Nicklas Kany overrakte prisen som »Årets ildsjæl« til Martin Scharling. Foto: MentorDanmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mentor for unge hædret som ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mentor for unge hædret som ildsjæl
Egedal - 06. september 2018 kl. 05:44
Af Annemette Ross Jensen

22-årige Martin Scharling var en af de syv prismodtagere, der blev kaldt på scenen, da MentorDanmark for nylig holdt sit første MentorAwards for at hylde metorer mentees og fagvejledere. Martin Scharling vandt titlen som »Årets ildsjæl«.

»Han har gjort en kæmpe forskel både for MentorDanmark, men også for mange børn og unge. Martin er en initiativrig mentor, som gør en enorm indsats for at gøre MentorDanmark til den bedst mulige virksomhed.«, skriver MentorDanmark i en pressemeddelelse.

Det er en mentee og dennes forældre, der har nomineret ham til prisen om »Årest ildsjæl«.

»Han har formået at løfte vores søn op af det hul han befandt sig i. Selvværdet var i bund blandt andet på grund af udfordringer med koncentration i skolen. I et par år havde han siddet bagerst i klassen og kæmpet for at kunne følge med. Da vi opdagede det, var troen på sig selv og andre forsvundet. Martin kom som kaldet og har på godt et år løftet vores søn fra at være en dreng fuld af dårlig selvværd til en glad og sikker dreng, som har rykket sig i alle fag og ikke kun i matematik, som de sammen har læst. Martin har en interesse i vores dreng, ikke kun i forhold til lektier, men også i forhold til hans hverdag.«, udtaler de i pressemeddelelsen.

Med titlen fulgte studiebøger til et helt semenester, men det er ikke det, der betyder noget for Martin.

- Jeg går ikke så meget op i gaven, men det, at man rent faktisk bliver anerkendt, det er det, jeg har vundet. Jeg kan godt købe mine studiebøger selv, men det, at man bliver set, betyder virkelig meget, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 6. september.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?