25. februar 2020
Loppemarkedet plejer at trække mange mennesker til Ledøje, og i år byder byfesten også på aktiviteter. Foto: Ledøje Bylaug
Loppemarkedet plejer at trække mange mennesker til Ledøje, og i år byder byfesten også på aktiviteter. Foto: Ledøje Bylaug
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppemarked og byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppemarked og byfest
Egedal - 20. august 2019 kl. 05:40
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med cirka 50 boder er der som sædvanlig lagt op til at kunne gøre en god handel i »skolegården«, Ledøje Søndre Gade 7 i Ledøje, når Ledøje Bylaug holder loppemarked lørdag den 24. august fra klokken 10 til 15.

Men i år bliver det ekstra sjovt, for samme dag har gode folk fra bylauget, forsamlingshuset, kirken, petanqueklubben og andre gode Ledøje-borgere taget initiativ til at lave en byfest med forskellige aktiviteter.

- Vi har i mange år snakket om, at vi gerne ville lave en byfest, og hvordan man kunne starte det, og der kommer mange mennesker til loppemarkedet, så nu starter vi byfesten op som en udvidelse af loppemarkedet, og ser om ikke vi kan få det i gang, siger Pernille Breum fra Ledøje Bylaug. Hun er ansvarlig for loppemarkedet og sidder også i styregruppen bag byfesten.

- Det er jo et forsøg på at genopfriske en gammel tradition, for i gamle dage var der byfest. Det bliver ikke noget kæmpestort, men måske bider det sig fast og bliver større næste år, siger Bent Schmidt, der også sidder i styregruppen og er med i forsamlingshusets bestyrelse.