19. september 2020
Den kommende danske spillefilm "Dronningen" med Trine Dyrholm i hovedrollen er blandt andet optaget i Slagslunde Skov i Egedal Kommune. Foto: Jasper Spanning. Foto: Jasper Spanning
Den kommende danske spillefilm "Dronningen" med Trine Dyrholm i hovedrollen er blandt andet optaget i Slagslunde Skov i Egedal Kommune. Foto: Jasper Spanning. Foto: Jasper Spanning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale filmoptagelser: Trine Dyrholm i nyt dansk drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale filmoptagelser: Trine Dyrholm i nyt dansk drama
Opdateret 14. juni 2018 kl. 11:17
Egedal - 14. juni 2018 kl. 10:46
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kommende danske spillefilm »Dronningen« udspiller sig flere steder i Egedal Kommune, blandt andet i Slagslunde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Filmoptagelser lukkede for vej

Så hvis du til foråret 2019 går i biografen for at se det danske drama med Trine Dyrholm i hovedrollen, så vil du flere gange se filmens karakterer bevæge sig rundt i Slagslunde Skov ved Buresø.

- Vi har blandt andet været på optagelser ved en meget smuk skovsø i Slagslunde og ved en rideskole i området. Filmen er hovedsagligt optaget i et hus i København, men for at give filmen et løft og skabe mere »production value« har vi udvalgt nogle natursteder, som gav den helt rigtige ud-af-byen fornemmelse, fortæller producer Caroline Blanco.

I filmen følger man karrierekvinden Anne (Trine Dyrholm), der er lykkelig gift med lægen Peter (Magnus Krepper), som hun har to døtre med. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn (Gustav Lindh), som efterfølgende opsøger hende, så sættes hendes liv over styr.

Skoven ved Buresø er valgt, fordi den giver præcis det udtryk, der har været brug for i slutningen af filmen.

- Vi er gået efter skove, som har det helt rigtige udtryk. Først havde vi brug for at skabe sådan en efterårsfølelse, men her til sidst skulle vi bruge en skov, der var mere vild med en masse træer og mere grønt, som kunne give en sommerfølelse, forklarer Caroline Blanco.

Filmen er skrevet af Maren Louise Kähne og May el-Toukhy, hvor sidstnævnte også er instruktøren bag.

»Dronningen« får premiere den 28. marts 2019.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 14. juni.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?