3. juni 2020
Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) glædede sig over at kunne sige »Sæt i gang« til en ny kunstgræsbane og nyt LED-lys på banerne i Smørum. Foto: Jens Wollesen
Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) glædede sig over at kunne sige »Sæt i gang« til en ny kunstgræsbane og nyt LED-lys på banerne i Smørum. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LED-lys på ny kunstgræsbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LED-lys på ny kunstgræsbane
Egedal - 28. marts 2020 kl. 05:19
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enigt byråd frigav onsdag aften 825.000 kroner til et nyt LED-lysanlæg på Ledøje-Smørum Idrætsanlæg. Og nok så vigtigt besluttede byrådet samtidig at tage imod fire millioner kroner og frigive dem til etablering af den nye kunstgræsbane, som LED-lygterne skal lyse op.

Bevillingen var da også et af de punkter, formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup var særligt glad for.

Både fordi der nu kommer, bedre og billigere og mere målrettet lys på fodboldbanerne i Smørum, men også fordi Ledøje- Smørum Fodboldklub, LSF, får opfyldt et stort ønske om at få anlagt endnu en kunstgræsbane, som kommunen ikke har haft penge til at betale.

- Derfor har LSF selv skaffet fire millioner, og jeg synes, det er utroligt flot, sagde udvalgsformanden, der glædede sig over at kunne sige: »Sæt i gang« efter en lang og konstruktiv dialog og proces.

Bo Vesth (V) syntes også, det var fantastisk og gav udtryk for håb om, at det kunne blive startskuddet til at kigge på bedre lys andre steder i kommunen. Udvalgsformanden tilsluttede sig, at der skal kigges på andre steder og ikke kun på lyset, og opfordrede samtidig til at samle penge ind.

- Så kommer vi rigtigt langt, sagde hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?